Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

4/11/2014 12:00:00 μ.μ.
Δύο σειρές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και η μία εξ αυτών συνεχίζει να κάνει, είναι υποψήφιες στα International EMMY, η απονομή των οποίων είναι τον Νοέμβριο, δυο μήνες μετά την απονομή των EMMY στις σειρές που προβάλλονται στην αμερικανική τηλεόραση.

Το «Karadayi» και το «20 Dakika», αμφότερα παραγωγές της Ay Yapim, θα είναι υποψήφιες στην κατηγορία για την καλύτερη δραματική σειρά. Η Επιτροπή των Διεθνών Τηλεοπτικών Βραβείων EMMY έχει ήδη αποστείλει πρόσκληση στους πρωταγωνιστές Κενάν Ιμιρζαλίογλου και Μπεργκιουζάρ Κορέλ και Τούμπα Μπουγιουκουστούν και Ιλκέρ Αλσούμ αντίστοιχα, οι οποίοι είναι όλοι υποψήφιοι και στις βασικές κατηγορίες ερμηνειών.

Οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν στις αρχές Νοεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 24 Νοεμβρίου.

Ο πρώτος κύκλος του «Karadayi» κέρδισε και το ελληνικό κοινό και οι τηλεθεατές αναμένουν τον δεύτερο, ενώ το «20 Dakika» παρουσιάζει την ιστορία ενός ζευγαριού που μέσα σε μόλις 20 λεπτά είδε τη ζωή του να αλλάζει ολοκληρωτικά. Η Μελέκ ζει ευτυχισμένη με τον Αλί και τα δύο τους παιδιά, ως τη στιγμή που η αστυνομία τη συλλαμβάνει για απόπειρα δολοφονίας. Όταν καταδικάζεται σε ισόβια, ο Αλί αποφασίζει πως πρέπει να σχεδιάσει την απόδρασή της από τη φυλακή.

Αυτό το διάστημα η Τούμπα Μπουγιουκουστούν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Kara Para Ask», στο πλευρό του Ενγκίν Ακιουρέκ.