Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

4/11/2014 11:00:00 π.μ.
Η τουρκική έκδοση του διάσημου ανδρικού περιοδικού «GQ» φιλοξενεί στο τεύχος Απριλίου τους πρωταγωνιστές από την πλέον δημοφιλή σειρά της χώρας.

Εννέα ηθοποιοί, με επικεφαλής τον Χαλίτ Εργκέντς, πόζαραν στο φακό του φωτογράφου Ταμέρ Γιλμάζ. Το τρίπτυχο εξώφυλλο ξεκινά με τον Χαλίτ Εργκέντς ανάμεσα στον Οζάν Γκιουβέν (Ρουστέμ) και τον Μεχμέτ Γκιουνσούρ (Μουσταφά). Τα υπόλοιπα πρόσωπα είναι οι Αράς Μπουλούτ Ιγνεμλί (Μπεγιαζίτ), Ενγκίν Οζτούρκ (Σελίμ), Τόλγκα Σαριτάς (Τζιχανγκίρ), Σελίμ Μπαϊρακτάρ (Σουμπούλ), Αρπ Ακάγια (Ατματζά) και Σερκάν Αλτουνοράκ (Γιαχιά).

Μιλώντας για το μυστικό της επιτυχίας της σειράς, ο Εργκέντς σημείωσε ότι είναι μια παραγωγή υψηλής ποιότητας, με πολύ καλή ομαδική δουλειά σε όλα τα επίπεδα, από την επιλογή των ηθοποιών, των σεναριογράφων, των σκηνοθετών και όλων των συντελεστών στο συνεργείο και συνεχίζοντας είπε «Με κάθε ηθοποιό που παίζει στη σειρά ξεχωριστά θα ήταν δυνατό να προκύψει μια νέα σειρά. Δεν έχει υπάρξει άλλη καταγεγραμμένη σειρά μέχρι τώρα που να έχει ασχοληθεί με το θέμα αυτό και με τόσες λεπτομέρειες και γεγονότα. Οι τουρκικές σειρές τα τελευταία χρόνια τυγχάνουν μεγάλης προσοχής στην Ευρώπη. Προσωπικά δεν περίμενα ότι θα αντιδράσει το κοινό τόσο θετικά και νομίζω ότι ακόμη και οι παραγωγοί αυτό πίστευαν».