Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

2/10/2014 10:00:00 π.μ.
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας σειράς του Κιβάντς Τατλιτούγ στην Αγία Πετρούπολή, με τον αντικαταστάτη του να βρίσκεται συνεχώς κοντά του.

Μετά το ατύχημα του ηθοποιού και την τραυματική πτώση του απο το άλογο, κατά την οποια έσπασε τέσσερα πλευρά, η παραγωγή της σειράς αποφάσισε πως δεν πρέπει να ρισκάρει στιγμή τη συνέχιση των γυρισμάτων. Για το λόγο αυτό πλευρό του γνωστού ηθοποιού βρίσκεται συνεχώς ένας αντικαταστάτης σε ετοιμότητα για τις πιο επικίνδυνες σκηνές. Άλλωστε είναι προτιμότερο να διαθέτουν ένα ποσό για είναι εξασφαλισμένη η συνέχεια των γυρισμάτων παρά να ρισκάρουν να πάνε πίσω την εξέλιξη της σειράς κρατώντας σε αναμονή τα 200 άτομα που είναι η ομάδα παραγωγής.

Οι ερωτικές σκηνές ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι έχουν συζητηθεί πολύ από τα τουρκικά Μέσα και θεωρείται πως είναι τολμηρές για τα δεδομένα της τουρκικής τηλεόρασης.

Τα πρώτα τρία τρέιλερ της σειράς που έχουν ανέβει σε κανάλι στο Youtube έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία, ξεπερνώντας μέχρι σήμερα τα 8.000.000 views και κάνοντας την παραγωγή να μιλάει για σίγουρη επιτυχία.

Οι σκηνές του χορού ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγάρι γυρίστηκαν στο Μαρμάρινο Παλάτι της Αγίας Πετρούπολης, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 2.000 βοηθητικοί ηθοποιοί.

Σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της στα τουρκικά Μέσα η συγγραφές του βιβλίου, Nermin Bezmen, μιλώντας για τη διαδικασία της επιλογής των πρωταγωνιστών, ανέφερε πως το όποιο ενδιασμό και εάν είχε για την υλοποίηση της σειράς εξαφανίστηκε όταν είδε μπροστά της τον Κιβαντς Τατλιτούγ για να ερμηνεύει τις πρώτες ατάκες του Kurt Seyit. «Ένιωσα σαν να τον έβλεπα μπροστά μου» δήλωσε συγκινημένη.