Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

2/14/2014 12:30:00 μ.μ.
Ένα ασύλληπτα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Ουκρανία.
 
Τη στιγμή που μια μητέρα έμπαινε με τον 2χρονο γιο της στο ασανσέρ, η πόρτα έκλεισε απότομα, με αποτέλεσμα η μητέρα να πιαστεί και να μη μπορεί να απεγκλωβιστεί.

Ασφαλώς πρώτη της σκέψη ήταν να πετάξει το γιο της για να σωθεί και μετά να αρχίσει να τραβιέται. Όμως το ασανσέρ ξεκίνησε την πορεία προς τα πάνω και δεν σταματούσε.

Η Όλγκα Τιλινίνα γυρνούσε με το μεγαλύτερο γιο της, τον 2χρονο Μαξίμ, από τη βόλτα και έμπαιναν στο ασανσέρ για να πάνε πάνω, όταν οι πόρτες μάγκωσαν το σώμα της Όλγκα και την εγκλώβισαν. Τα πόδια της ήταν μέσα στο ασανσέρ και το υπόλοιπο σώμα εκτός και καθώς αυτό ανέβαινε το σώμα της πιέστηκε στο ταβάνι και έγινε σμπαράλια, ενώ ακολούθησε και ο αποκεφαλισμός της. Όλα αυτά μπροστά στο παιδί της.

Όταν ήρθαν τα σωστικά συνεργεία ήταν αργά και το σώμα κατεστραμμένο. Ο μικρός Μαξίμ το μόνο που έλεγε ήταν «Μαμά, πόδι». Ο πατέρας Ντμίτρι Τιλίνιν ετοίμασε ένα βίντεο για να τιμήσει τη γυναίκα του που είχε κερδίσει και σε καλλιστεία στη Ρωσία λέγοντας ότι «έχασα το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο. Θα σε θυμάμαι και θα σε αγαπώ για πάντα, όπως και τα παιδιά μας» και ορκίστηκε να μεγαλώσει τα παιδιά για τη μνήμη της.