Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

5/28/2014 10:00:00 π.μ.


Μετά τη δραματική σειρά «Πειρασμός» με τον Κιβάντς Τατλιγούγ, που πουλήθηκε πέρυσι στο ισπανόφωνο κανάλι Telemundo, το οποίο ανήκει στον όμιλο του NBC, ακόμα μία σειρά έβγαλε… διαβατήριο για να ταξιδέψει μέχρι το Μεξικό.

Η περιπέτεια «Εζέλ» με τους Κενάν Ιμιρζαλίογλου και Τζανσού Ντερέ, που σάρωσε τα βραβεία στην Τουρκία στα δύο χρόνια προβολής του, αγοράστηκε από τον παραγωγό Σαλβαδόρ Μεχία. 

Πρόκειται για πολύ γνωστό επιχειρηματία στο χώρο της τηλεόρασης με επιτυχίες όπως «Εσμεράλδα», «Ροζαλίντα», «Παουλίνα», «Μεταξύ αγάπη και μίσους», «Ο θρίαμβος της αγάπης» και πιο πρόσφατη το «La Tempestad» με τον Γουίλιαμ Λεβί και τη Χιμένα Ναβαρέτε. 

Ο Μεχία σκοπεύει να συνεργαστεί με τη Ναβαρέτε σε μια άλλη σειρά με τίτλο «Todo para la Mujer», ενώ το «Εζέλ», που θα προβληθεί με τον τίτλο «Αυτό που δεν συγχωρούμε», έχει κλείσει ως πρωταγωνιστή τον Φερνάντο Κολούνγκα, το οποίο γνωρίζει από την αρχή της καριέρας του κι έχουν συνεργαστεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Ο τελευταίος ρόλος του Φερνάντο Κολούνγκα ήταν στην συναισθηματική κομεντί «Porque el amor manda» με την Μπλάνκα Σότο. Για το γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο ο παραγωγός θέλει την Αντέλα Νοριέγκα, μία από τις δημοφιλείς ηθοποιούς στο Μεξικό. Ένας από τους λόγους είναι η τηλεοπτική χημεία που είχαν ο Φερνάντο Κολούνγκα με την Αντέλα Νοριέγκα στη σειρά «Amor Real», που γνώρισε τεράστια επιτυχία όχι μόνο στο Μεξικό αλλά και στην προβολή της στις ΗΠΑ και ήταν από τις πρώτες που κατάφεραν να γίνουν θέμα συζήτησης για τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε απέναντι σε πολύ δημοφιλείς αμερικανικές παραγωγές.