Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

9/09/2015 12:00:00 μ.μ.
Oι τεχνικοί ολοκλήρωσαν το στήσιμο του ειδικά κατασκευασμένου σκηνικού στο στούντιο 3.


Χθες, στις 13:00 στη Μεσογείων συναντήθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι που θα λάβουν μέρος στο πολυαναμενόμενο debate.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για τη διεξαγωγή της τηλεμαχίας των επτά πολιτικών αρχηγών την οποία θα παρακολουθήσουμε ζωντανά και σε διακαναλική μετάδοση από επτά τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας σήμερα, Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου, στις 21.00.

Οι δημοσιογράφοι που θα «ανακρίνουν» τους πολιτικούς αρχηγούς είναι οι Όλγα Τρέμη (για το Mega), Μαρία Χούκλη (για τον ΑΝΤ1), Μάρα Ζαχαρέα (για το Star), Αντώνης Σρόιτερ (για τον Alpha), Σία Κοσιώνη (για τον ΣΚΑΙ) και Μάκης Γιομπαζολιάς (για το Έψιλον), ενώ συντονιστής από πλευράς ΕΡΤ θα είναι ο Πάνος Χαρίτος.

 Χθες το μεσημέρι οι τεχνικοί ολοκλήρωσαν το στήσιμο του ειδικά κατασκευασμένου σκηνικού στο στούντιο 3 στον πρώτο όροφο του Ραδιομεγάρου απ’ όπου κανονικά μεταδίδεται η «Αθλητική Κυριακή», ενώ στις 13:00 στη Μεσογείων συναντήθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι που θα λάβουν μέρος στο πολυαναμενόμενο debate.

Πρώτη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έφτασε η Μαρία Χούκλη κι ακολούθησαν η Όλγα Τρέμη, η Μάρα Ζαχαρέα, η Σία Κοσιώνη, ο Αντώνης Σρόιτερ κι ο Μάκης Γιομπαζολιάς. Οι δημοσιογράφοι, αναμένεται να συζητήσουν σχετικά με τους κανόνες που έχει ορίσει η διακομματική επιτροπή και με το πρωτόκολλο της τηλεμαχίας, ενώ εισερχόμενοι του Ραδιομεγάρου δεν έκαναν καμία δήλωση.

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα προετοιμαστεί για το debate στο γραφείο του Διονύση Τσακνή, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο γραφείο του Λάμπη Ταγματάρχη, ο Πάνος Καμμένος στο γραφείο του συμβούλου ενημέρωσης, η Φώφη Γεννηματά στο γραφείο του νομικού συμβούλου, ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο γραφείο των τεχνικών υπηρεσιών, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στο γραφείο διεύθυνσης ραδιοφώνου, ο Σταύρος Θεοδωράκης στο γραφείο του γενικού συντονιστή τηλεόρασης κι οι δημοσιογράφοι στο γραφείο του Κώστα Χαλβατζάκη.