Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

8/23/2015 02:00:00 μ.μ.
Στην τελική ευθεία για την πλήρη επαναλειτουργία του.
 
Μετά την επαναφορά του σήματός του δύο μήνες πριν και με τις τελευταίες λεπτομέρειες να απομένουν μόνο (...ελπίζουμε, διότι πάντα στις λεπτομέρειες κρύβεται ο διάβολος), ο Best 92.6 είναι θεωρητικά ένα βήμα πριν επιστρέψει κανονικά στα FM - στην κατάσταση που βρισκόταν πριν την 9η Νοεμβρίου του 2012.

Με αίτηση που κατατέθηκε στο υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού και εγκρίθηκε πριν δύο εβδομάδες, στις 7 Αυγούστου, οι εργαζόμενοι κατοχύρωσαν τον διακριτικό τίτλο «best 92.6» στο όνομα του νέου φορέα που συνέστησαν και θα διαχειριστεί την άδεια του ραδιοσταθμού, τον «Ραδιοφωνικός Σταθμός 92,6 ΙΚΕ», δηλώνοντας ως έδρα τις εγκαταστάσεις των Αττικών Εκδόσεων στην Κάτω Κηφισιά (Βιλτανιώτη 36) - αν και από τότε έχει περάσει πολύ καιρός, οι Αττικές Εκδόσεις καθώς φαίνεται αποτελούν παρελθόν για τη συνεργασία των δύο πλευρών, σαν να φεύγουν τα παιδιά του Best από την κάτω Κηφισιά και να κατεβαίνουν προς άλλες πολιτείες, λίγο πιο νότιες. Το νέο λογότυπο του Best, μοιάζει αρκετά με το παλιό, διατηρώντας ως σήμα κατατεθέν το... γνωστό σπερματοζωάριο.
 
Ο αυτοδιαχειριζόμενος Best 92.6 εκπέμπει ήδη πιλοτικά μέσω Η/Υ -μόνο μουσική χωρίς διαφημίσεις- τόσο από τα FM όσο και από το διαδίκτυο, ενώ από το Σεπτέμβριο (εκτός απροόπτου) θα ενταχθούν και εκπομπές στο πρόγραμμά του. Με το καλό.
 
 
Πηγή: e-tetradio.gr