Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

8/25/2014 10:00:00 π.μ.
Την 1η Σεπτεμβρίου ξαναμπαίνουν για γυρίσματα, έχοντας στις... αποσκευές τους μοναδικές στιγμές που έζησαν στην Ταϊλάνδη. Στο Β' κύκλο μπαίνουν καινούργια πρόσωπα και οι σχέσεις των ηρώων επαναπροσδιορίζονται.

Στην εξωτική Ταϊλάνδη και στο
νησί Πουκέτ ταξίδεψαν οι πρωταγωνιστές
της σειράς. Κάποιοι είχεν γυρίσματα, κάποιοι άλλοι απλώς απολούθησαν! Ένα από τα σημεία που βγήκαν, και θα είναι από αυτά που θα απολαύσουν οι τηλεθεατές, ήταν σε κάποιο καταρράκτη με χιλιάδες ψάρια να κολυμπούν στα νερά και έκαναν λήψεις με υποβρύχια κάμερα. Μάλιστα, συμπεριέλαβαν στο γύρισμα μια έντονη βροχή που κράτησε λίγα λεπτά. Η αποστολή περιελάμβανε 11 άτομα, ανάμεσά τους τον Ανδρέα Γεωργίου, την Ελένη Βαΐτσου, τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και την Τζούλι Τσόλκα. Δεν είχαν και οι τέσσερις ηθοποιοί σκηνές να γυρίσουν. Ουσιαστικά ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαΐτσου περνούν εκεί ως Αχιλλέας και Μελίνα το μήνα του μέλιτος. Οι άλλοι δύο συνάδελφοι και πρόσωπα, όπως η μητέρα του Θεοχάρη Ιωαννίδη, προστέθηκαν στην παρέα για το ταξίδι και πέρασαν όλοι πολύ καλά μαζί. Μετά την Ταϊλάνδη επέστρεψαν για γυρίσματα στην Κύπρο, διέκοψαν αρχές Αυγούστου και επιστρέφουν στη δουλειά την 1η Σεπτεμβρίου.

Στο δεύτερο κύκλο θα δούμε  και κάποια νέα πρόσωπα. Εκτός από τον Παύλο Γιαννακάκη (Νίκος Βερλέκης), το ρόλο του οποίοι θα γνωρίσουμε καλύτερα, στο καστ θα μπει η Μαρία Ιωάννου, η οποία θα υποδυθεί την Όλγα Νεοφύτου, νέα οινολόγο των Ματθαίων, τον αδελφό της Χρήστο, τον οποίο θα υποδυθεί ο Κρίστοφερ Γεωργίου, η Στέλλα Κωστοπούλου στο ρόλο της Λουκίας, συντρόφου του Παύλου Γιαννακάκη, και ακόμα μια ηθοποιός θα αναλάβει χρέη νταντάς για το μωρό της Δάφνης.

Το φινάλε του πρώτου κύκλου άφησε πολλά θέματα ανοιχτά, τα οποία θα εξελιχθούν στα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, θα δοθούν απαντήσεις και θα προκύψουν αμέσως νέα θέματα. Ο Διαμαντής ξέρει πλέον ότι ο Νεκτάριος και ο Πάτροκλος είναι δικά του παιδιά και θα δούμε την αντίδρασή του, αυτή του Σήφη αλλά και της Αναστασίας. Η Αγγελική θα διεκδικήσει τον Σήφη, εκείνος όμως έχει στραμμένο το βλέμμα του στη Μελίνα. Μετά την κίνηση του Σήφη να κάψει το οινοποιείο, ο Παύλος Γιαννακάκης επιχειρεί να πλησιάσει την Αναστασία, η οποία είναι πληγωμένη από την συμπεριφορά του Ματθαίου. Ο Νεκτάριος προσπαθεί να φέρει κοντά τον Ματθαίο και τον Αχιλλέα, αλλά θα αντιμετωπίσει και νέα προβλήματα στο γάμο του με τη Δήμητρα. Ο Ματθαίος, όμως, δεν ξεχνά ότι οι κινήσεις του Αχιλλέα, προκειμένου να βρει τα λύτρα για τη Μελίνα, είχαν οικονομικές συνέπειες για την εταιρεία και θα του ζητήσει να παραιτηθεί. Αλλά τα δύο αδέλφια δεν θα μείνουν για πολύ χωριστά.

Δεν ξέρουμε αν θα επιλεγεί ξανά να προβληθεί το πρώτο επεισόδιο, το βράδυ της Κυριακής, το σίγουρο είναι ότι θα είναι διπλάσιο από αυτά που θα ακολουθήσουν, Κια γύρω στα Χριστούγεννα θα γίνει ακόμα ένα μεγάλο ταξίδι, το οποίο θα είναι εκτός Ευρώπης.

Ήδη από εχτές το MEGA ξεκίνησε την προβολή της σειράς «Όνειρο Ήταν», αλλά δεν είναι στα πλάνα του ANT1 να ξεκινήσει το «Μπρούσκο» τόσο νωρίς. Και βεβαίως είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την πιθανότητα μιας τρίτης χρονιάς, γιατί θα πρέπει να το θέλουν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Πάντως, η Βάνα Δημητρίου έχει ήδη κάτι στα σκαριά για τη σεζόν 2015-16 και θα είναι πάλι σε συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου.