Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

3/24/2014 01:00:00 μ.μ.
1
Η σειρά εποχής «Kurt Seyit ve Sura» είναι το μεγάλο στοίχημα της "Ay Yapim" για τη φετινή σεζόν. Λίγο μετά τη πρεμιέρα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι οι συντελεστές των άλλων σειρών, «Karadayi», «Medcezir», «Kara Para Ask», δεν είχαν πληρωθεί τον τελευταίο μήνα, μιας που η εταιρεί είχε δώσει όλα τα κεφάλαια στο σήριαλ «Kurt Seyit ve Sura». Ο παραγωγός Κερέμ Τσατάι υποσχέθηκε να προβει σε δήλωση και να εξηγήσει ότι πρόκειτα για ψευδείς διαδόσεις και ότι ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα στις πληρωμές που γίνονται σε εβδομαδιαία βάση.

Η παρεξήγηση χωρίζει το ζευγάρι

Για πρώτη φορά μια παραγωγή έμεινα για τόσο μεγάλο διάστημα εκτός Κωνσταντινούπολης. Για δύο μήνες ο Κιβάντς Τατλιτούγ, η Φαράχ Ζεϊνέπ Αμπντουλάχ και πολλοί ακόμη πρωταγωνιστές έζησαν στην Αγία Πετρούπολη και έκαναν γυρίσματα σε θερμοκρασίες 20 και 30 βαθμών Κελσίου υπό το μηδέν.

Η ιστορία ξεκινά στην Αγία Πετρούπολη, όπου ζει ο τσάρος Νικολάι Αλεξάντροβιτς Ρομάνοφ, ο επίσημος τίτλος οποίου είναι Νικόλας Β΄, αυτοκράτορας και μονοκράτορας πασών των Ρωσιών. Ο Κουρτ Σεγίτ Εμινόφ (Κιβάντς Τατλιτούγ) έχει ακολουθήσει την πορεία του πατέρα του Μεχμέτ και, όπως εκείνος, έχει γίνει αξιωματικός στην προσωπική φρουρά του τσάρου.

Έχει δύο μικρότερα αδέλφια, τον Οσμάν και τον Μαχμούτ, οι οποίοι ζουν με τους γονείς τους στο αγρόκτημα και ασχολούνται με τα ζώα και τις καλλιέργιες. Μιας που στην καταγωγή είναι Τούρκοι της Κριμαίας, οι δικοί του περιμένουν να παντρευτεί μια κοπέλα με ίδια κταγωγή.

Από την άλλη υπάρχει η οικογένεια του αριστοκράτη Ζιλιέν Βεργιένσκι, ο οποίος έχει τρεις κόρες, τη Βαλεντίνα, τη Νίνα και τη μικρότερη, Σούρα. Λόγω της ασθένειάς του πηγαίνουν στην Αγία Πετρούπολη και φιλοξενούνται από την οικογένεια του Πέτρου Μπροΐνσκι, ο οποίος ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη Σούρα.

Στο χορό των ντεμπιτάντ, η Σούρα γνωρίζει τον Κουρτ Σεγίτ, ο οποίος είναι συνάδελφος του Πέτρου. Ο Κουρτ Σεγίτ και η Σούρα ερωτεύονται με την πρώτη ματιά και ο Πέτρος το καταλαβαίνει και ψάχνει τρόπο να διαλύσει την αγάπη αυτή.

Τα ίδια σχέδια έχει και η βαρόνη Λόλα, η οποία έχει σχέση με τον Κουρτ, αλλά αυτός διαλύει τη σχέση έχοντας γνωρίσει τη Σούρα. Η Λόλα συνεργάζεται με τον Πέτρο για να πετύχουν τα σχέδιά τους και η Σούρα μαθαίνει πως ο μόνος λόγος που την προσέχει ο Κουρτ Σεγίτ ήταν λόγω ενός στοιχήματος που έβαλε. Έτσι, όταν αυτός προσπαθεί να τη συναντήσει, εκείνη τον αποφεύγει.

1 σχόλια:

Κλεονίκη Παπά είπε...

το διθυραμβικό του θέματος που το είδατε ωρε παλληκάρια?