Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

3/29/2014 02:00:00 μ.μ.
Στην εκπομπή «Αθλητική Τετάρτη» της Δημόσιας Τηλεόρασης, που προφανώς θέλησε να «τσιμπήσει» θεαματικότητα, εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας… Για κακή τύχη των εμπνευστών της όμως, εξελίχθηκε σε show του γνωστού δικηγόρου και μοιραία αντί για μαλλί βγήκαν κουρεμένοι! Στην ουσία αντί να ενημερωθούν οι τηλεθεατές για τις εξελίξεις, έμαθαν το βιογραφικό του δημοφιλούς ποινικολόγου και παράλληλα γεύθηκαν ελάχιστες πληροφορίες για το μέλλον του ΑΡΗ που πέφτει στη Β’ Εθνική… Το κλου όμως της βραδιάς ήταν οι  επιπλήξεις του Αλέξη Κούγια προς τους δημοσιογράφους της Δημόσιας Τηλεόρασης!

«Γιατί ρωτάς κύριε;», «Γιατί ενδιαφέρεσαι, είσαι μάνατζερ παικτών;» είπε στον έναν από τους δυο δημοσιογράφους. Και συνέχισε με τον άλλο, «Είσαι ανάγωγος. Μου κάνεις ανάγωγες ερωτήσεις, ενώ με πήρες πενήντα φορές τηλέφωνο να έλθω στην εκπομπή! Δεν επιτρέπεται εσύ να μου κάνεις τέτοιες ερωτήσεις»!

Άναυδος ο παρουσιαστής προσπαθούσε  με  κόπο και διάφορα τρικ να σώσει την κατάσταση με τον έμπειρο δικηγόρο να ζητά να μην τον διακόπτουν. Φυσικά μεταμεσονύχτια δεν βγήκε καμία είδηση… Ενώ οι δημοσιογράφοι «έφαγαν» τόσες παρατηρήσεις μαζεμένες που ούτε ο Προκοπάκης δεν θα τους έκανε σε διάστημα ενός χρόνου!

Πηγή: enimerosi24.gr