Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

2/04/2014 10:00:00 π.μ.
Αφού αναδείχτηκε "Ηθοποιός της Χρονιάς" στο περιοδικό "GQ" πρόσφατα βραβεύτηκε ως καλύτερος ηθοποιός για τη σειρά "Karadayi", στα βραβεία "Stars of the Year" από το Πανεπιστήμιο Yildiz Teknik Universitesi. Μιας που δεν πήγε στην απονομή, το παρέλαβε μετά και φωτογραφήθηκε με αυτό σε ένα διάλειμμα απο τα γυρίσματα.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του πως στην επόμενη τηλεοπτική δουλειά θέλει τα επεισόδια να έχουν διάρκεια εξήντα λεπτά και όχι δύο ώρες, όπως είναι τώρα, και μάλιστα χωρίς τα διαλλείμματα για διαφημίσεις, καθώς αυτό κάνει πολλές φορές τα γυρίσματα εξοντωτικά.

Και βεβαίως στην επικαιρότητα ήρθε το σκάνδαλο που ξέσπασε τον περασμένο Αύγουστο με διάσημους ηθοποιούς, τραγουδιστές και σκηνοθέτες να εμπλέκονται με ναρκωτικά. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον εισαγγελέα να ετοιμάζεται να ασκήσει διώξεις εμπλέκοντας και τον τηλεοπτικό Μαχίρ, μαζί με άλλα πρόσωπα και οι ποινές, αν καταδικαστούν, θα είναι από πέντε χρόνια και πάνω, ενώ εκτός δίωξης είναι ο Ενγκίν Αλτάν Ντουζιατάν και η πρώην αρραβωνιαστικιά του Οζγκέ Οζπιρίντι, ο Ιλκέρ Ακσούμ και η Μπεράκ Τουζουνατάτς.