Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

2/08/2014 11:15:00 π.μ.
Η σειρά «ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ» -βασισμένη στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα της Λένας Μαντά- αγαπήθηκε από τον Α’ κύκλο προβολής της όσο λίγες από το κοινό, σε Ελλάδα και Κύπρο και καθιερώθηκε ως μια “must” τηλεοπτική συνήθεια.

Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει και πάλι καθημερινά στον ΑΝΤ1 με όλα τα νέα, συναρπαστικά επεισόδια του Β’ κύκλου. Αποκαλύψεις, ανατροπές, συνομωσίες, πάθη, μυστικά που βγαίνουν στο φως, δυνατές εξελίξεις και μια φιλία 4 ανθρώπων που προσπαθεί να βγει νικήτρια μέσα από κάθε “μάχη”, πρωταγωνιστούν στα συγκλονιστικά ολοκαίνουργια επεισόδια.

Μείνετε στον ΑΝΤ1 και θυμηθείτε τις τελευταίες εξελίξεις της σειράς μέσα από τα επεισόδια 42 έως 44 (Δευτέρα 10/2 και Τρίτη 11/2), που θα προβληθούν σε επανάληψη.

Από την Τετάρτη 13/2 ξεκινάει η μετάδοση των νέων επεισοδίων.

17:50 Δευτέρα 10/02 (Ε) Επεισόδιο 42ο

17:50 Τρίτη 11/02 (Ε) Επεισόδιο 43ο

21:15 Τρίτη 11/02 (Ε) Επεισόδιο 44ο

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Τετάρτη 12/02 Επεισόδιο 45ο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο μικρός Άρης διαπιστώνει ότι το μαύρο αυτοκίνητο που βλέπει συνέχεια έξω από το ξενοδοχείο, τον παρακολουθεί, και ανήσυχος αναφέρει το γεγονός στον παππού του. Η Μαρίνα δέχεται πιέσεις από τον Φίλιππο και από τη μητέρα της, να αποκρύψουν από τον Νικήτα ότι το παιδί είναι δικό του και να πουν σε όλους ότι είναι του Φίλιππου. Ο Νίκος λέει στην Ελπίδα ότι είδε τον Βασιλειάδη να χτυπάει τη Βίκυ, αλλά εκείνη του ζητάει να σταματήσουν να ανακατεύονται σ' αυτή την υπόθεση, γιατί ο Θάνος είναι πολύ επικίνδυνος. Στο μεταξύ, ο Κωστής και η Ναταλία “σπάνε τον πάγο” ανάμεσά τους, δίνοντας αμοιβαίες εξηγήσεις και αναλαμβάνοντας ο καθένας τις ευθύνες του.

Πέμπτη 13/2 Επεισόδιο 46ο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Φίλιππος είναι ενθουσιασμένος από την απόφαση της Μαρίνας να μεγαλώσουν μαζί το παιδί, δίχως να μάθει τίποτα ο Νικήτας. Έτσι, της κάνει πρόταση γάμου, εκείνη δέχεται και την επόμενη μέρα το ανακοινώνει και στην Αλίκη. Ο Νίκος πηγαίνει στο νοσοκομείο και βρίσκει τη Βίκυ. Κανονίζουν μετά τη δουλειά να τα πουν στο καφέ. Εκεί ο Νίκος της αποκαλύπτει ότι ξέρει πως ο άντρας της την κακοποιεί, αλλά η Βίκυ αντιδρά. Όταν όμως της δηλώνει ότι τους είδε με τα μάτια του, η Βίκυ το παραδέχεται. Ο Κωστής περνάει με τη Ρέα ένα χαλαρό και ευχάριστο βράδυ στο σπίτι του, διαπιστώνει όμως ότι η Ρέα δημιουργεί ένα «χάος» ακαταστασίας γύρω της, που τον εκνευρίζει. Ο Λευτέρης και η Ελπίδα μένουν μέσα στο σπίτι, γιατί φοβούνται μήπως ο Θάνος τους την έχει “στημένη”. Η Ναταλία επισκέπτεται την Ελπίδα και της ανακοινώνει ότι δε μπορεί να ξεπεράσει τον Κωστή. Ο Άρης πηγαίνει να συναντήσει τον Νίκο, ενώ σε όλη τη διαδρομή τον παρακολουθεί ο Θάνος.

Παρασκευή 14/02 Επεισόδιο 47ο
ΥΠΟΘΕΣΗ:  Η Ελπίδα είναι έξαλλη με τον Νίκο που εξακολουθεί να βλέπει τη Βίκυ. Προσπαθεί να του εξηγήσει τους κινδύνους αυτής της επιπόλαιης συμπεριφοράς, αλλά εκείνος δείχνει να επηρεάζεται όλο και περισσότερο από το δράμα της. Ο Θάνος σχεδιάζει την απαγωγή του μικρού Άρη, νομίζοντας πως έτσι θα έχει στο χέρι τον Νίκο. Την ίδια ώρα, η Έλλη ανησυχεί μήπως ο πρώην άντρας της κατάλαβε κάτι για τον Άρη. Εκείνος όμως, αγνοώντας την ύπαρξη του γιου του, προσπαθεί να την πείσει να φύγει το συντομότερο δυνατό. Οι υποψίες, αρχίζουν τότε να βαραίνουν τη δικηγόρο, που έχει ήδη καταλάβει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει – κάποια απειλή που πλανιέται γύρω απ’ τον Νίκο και μπορεί να αφορά και την ίδια ή το παιδί. Ταυτόχρονα, η Μαρίνα ανακοινώνει στην παρέα πως αποφάσισε να παντρευτεί τον Φίλιππο και να μεγαλώσουν μαζί το παιδί του Νικήτα, λέγοντας σ’ όλους ότι είναι δικό τους. Αυτό διχάζει την τετράδα, καθώς ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους να διαφωνήσει ή να συμφωνήσει με την απόφασή της. Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της όμως, θα έχει και άλλες επιπτώσεις, καθώς η Έλλη, μπαίνει σε δίλημμα για το αν πρέπει να μιλήσει για το θέμα αυτό στον Νικήτα. Την ίδια στιγμή, η  Ρέα, ζητά από τη Μαρίνα λεπτομέρειες για τη σχέση της Ναταλίας και του Κωστή. Αυτό δεν αρέσει και τόσο στη Ναταλία, που συνειδητοποιεί πως πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της. Αυτή η πίεση, την οδηγεί σε ένα νέο, απίστευτο ψέμα στον Κωστή. Ενώ η ομολογία της Βίκυς στην Ελπίδα για την κακοποίηση που υφίσταται και η απόφασή της να κάνει καταγγελία στην αστυνομία, θα ανατρέψει για άλλη μια φορά όλα τα δεδομένα.