Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

6/11/2014 01:00:00 μ.μ.

Ο Τοτός, ο Μπόμπος και η Αννούλα, οι ήρωες των γνωστών ανεκδότων, παίρνουν ψηφιακή σάρκα και οστά και γίνονται πρωταγωνιστές της νέας σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίωντου Alpha «Από άλλο ανέκδοτο» που κάνει πρεμιέρα την  Δευτέρα 23 Ιουνίου, και θα μεταδίδεται Δευτέρα και Πέμπτη, στις 21:45.

Παιδιά... άπαιχτα! Ατίθασα, σκανδαλιάρικα, ετοιμόλογα. Της δράσης και της αντίδρασης, της λογικής και της παράνοιας, της κωμωδίας αλλά και του δράματος. Συμμαθητές στο ίδιο σχολείο, μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους αλλά και τα νεύρα των άλλων. Οι ιστορίες τους; Ιστορίες καθημερινής τρέλας. Το σκηνικό τους; Μια χώρα που ακροβατεί μεταξύ αστείου και σοβαρού.

Στα τέσσερα επεισόδια της σειράς, ως guest stars, θα εμφανίζονται και θα σατιρίζονται γνωστά πρόσωπα της μικρής οθόνης και του θεάματος καθώς και χαρακτήρες από ανέκδοτα που όλοι έχουμε ακούσει και αφηγηθεί. Από τη σειρά θα παρελάσουν, ως καρτούν, μεταξύ άλλων και οι: Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Αντώνης Σρόιτερ, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Θάνος Πετρέλης.

Ποιοι είναι όμως οι ήρωες της νέας σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων «Από άλλο ανέκδοτο»;

Τοτός: Η 9χρονη κατάρα για κάθε δάσκαλο, αστυνομικό, γονέα, πυροσβέστη, κληρικό και ελεγκτή του ΟΑΣΑ. Ένα κράμα πιτσιρικά-αλητάμπουρα που μόνο η φαντασία του ελληνικού μυαλού θα μπορούσε να δημιουργήσει. Πάντα σε θέση μάχης για μια καινούργια σκανδαλιά που θα βάλει την εκλεκτή παρέα του σε μπελάδες. Ερειστικός και ετοιμόλογος, με μια διαρκή απέχθεια στους κανόνες. Προσπαθεί να ζήσει την ηλικία του στην Ελλάδα της κρίσης. Μοναδικά του εφόδια η άγνοια κινδύνου και η τρομερή επιμονή του. Ο χαρακτήρας από τα ελληνικά ανέκδοτα που όλοι έχουμε πει στην παρέα.

Μπόμπος: Η 9χρονη ευλογία για κάθε σουβλατζή, παγωτατζή και πιτσαδόρο. Το καλόκαρδο psychic του Τοτού που βρίσκεται πάντα δίπλα του σε όποια πλεκτάνη κι αν έχει σκαρώσει. Λάτρης του ωραίου φύλου και του καλού φαγητού. Η -άκρως ψιθυριστή- φωνή της συνείδησης στη παρέα και ο ορισμός του αφηρημένου νέου. Αν και δεν είναι τέρας ευστροφίας, αρκετές φορές καταφέρνει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και να σώσει την παρτίδα όταν όλα μοιάζουν να έχουν χαθεί. Ένας χαρακτήρας ανεκδότων παλαιάς κοπής που όλοι θυμούνται.

Αννούλα: Η 9χρονη δοκιμασία για κάθε γιατρό, νοσοκόμα, τραυματιοφορέα του ΕΚΑΒ και Υπουργού Υγείας. Ένα κορίτσι που σίγουρα έχει πάρει όλες τις κατάρες του Τουτανχαμόν σπίτι της και δεν λέει να τις αφήσει. Διαρκές φορτίο στη δύσμοιρη μητέρα της, η οποία ξέρει ανά πάσα στιγμή ποιο νοσοκομείο και ποιες ειδικότητες εφημερεύουν. Η γνωριμία της με τον Τοτό και τον Μπόμπο δίνει νέο νόημα στη ζωή της και απαλύνει τις -χιλιάδες- πληγές Της. Γίνεται κύριο μέλος της παρέας και οι κίνδυνοι που θα αντιμετωπίσει είναι γι’ αυτήν παιχνιδάκι και συνήθεια. Ο πιο μακάβριος χαρακτήρας που έγινε ποτέ παίρνει σάρκα και οστά και τα βάζει σε συνεχή δοκιμασία.