Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

3/01/2014 02:30:00 μ.μ.
Όπως αναφέρει το tvzapping, η ενθουσιώδης αντίδραση της Βάσως με έναν στρίπερ σε ένα πάρτι, βάζει σε υποψίες τον Χάρη. Μήπως δεν έχει τελικά τόσο δεμένο τον γάιδαρο του;

Η χαλαρή συζήτηση που ανοίγουν στο κρεβάτι η Μαρίνα κι ο Ηλίας σχετικά με τις ερωτικές τους φαντασιώσεις, τους οδηγεί στο να ανακαλύψουν για ακόμα μία φορά το πόσο διαφορετικά σκέφτονται. Ο Μηνάς τα έχει βάλει με τους ανάγωγους και τους αγενείς, υψώνοντας το λάβαρο του τιμωρού. Η Βούλα όμως διατείνεται ότι είναι «δάσκαλε που δίδασκες», αν και κατά βάθος ξέρει ότι δεν έχει δίκιο.

Η Βάσω ψάχνει το πόσο ταιριάζει αστρολογικά με τον Χάρη. Απογοητεύεται όμως γιατί βλέπει πως «τα άστρα και τα ζώδια, τους βάζουνε εμπόδια». Την ίδια στιγμή, η Βούλα αποφασίζει να ξεφορτωθεί μερικά παλιά πράγματα και ο Μηνάς δεν έχει αντίρρηση στην αρχή, αλλά όταν βλέπει ότι το πρώτο πράγμα που λείπει είναι η αγαπημένη του πολυθρόνα, ξεσπάει πόλεμος. Η Μαρίνα θέλει να φανούν προνοητικοί γιατί «άνθρωποι είμαστε και ποτέ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει» κι ανοίγει μια μακάβρια κουβέντα που φρικάρει εντελώς τον Ηλία.