Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

2/08/2014 06:00:00 μ.μ.
Αν και έχουν περάσει 8 μήνες από την ψυχοανώμαλη απόφαση του λουκέτου της ΕΡΤ, φαίνεται ότι η πίστη των ανθρώπων του δημόσιου γίγαντα, που ξάπλωσαν ύπουλα, χωρίς αιδώ και λογική, δεν... λύγισε τους απολυμένους-εργαζόμενους.

Συνεχίζουν τον αγώνα τους με δύναμη και αισιοδοξία, με έναν και μοναδικό σκοπό. Ότι σύντομα, τα όσα συνέβησαν με την συγκυβέρνηση Σαμαρα-Βενιζέλου, ήταν ένα εφιαλτικό όνειρο που ανήκει στο παρελθόν. Και όταν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, οι χειροπέδες που πέρασαν στην ΕΡΤ, θα περάσουν, σε αυτούς, που πρόδωσαν τον όρκο τους, ότι δηλαδή, θα φυλάγουν το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Αντ΄αυτού, τα έκαναν όλα κουρελόχαρτα και «παταβούρες» με το πρόσχημα της εξυγίανσης(!!!).

Μέσα στα πλαίσια αυτά, οι απολυμένοι-εργαζόμενοι, οργανώνουν μεγάλη συναυλία, στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 20:30 το βράδυ. Την εκδήλωση, που γίνεται στα πλαίσια του αγώνα για την επαναλειτουργία μιας ελεύθερης ΕΡΤ και την ενίσχυση των απολυμένων-εργαζομένων, συμμετέχουν δεκάδες καλλιτέχνες, με επικεφαλής τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και η λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Καλή σας διασκέδαση.