Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

2/24/2014 10:30:00 π.μ.
Είναι ένα σήριαλ που πέρασε από 40 κύματα. Ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι. Τότε βάρεσε πτώχευση η εταιρεία παραγωγής που είχε αναλάβει τη σειρά. Έψαξαν πολύ, βρήκαν καινούργια εταιρεία παραγωγής. Όλα ήταν καλά μέχρι που οι πρωταγωνιστές της σειράς Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Ορέστης Τζιόβας αποχώρησαν για οικονομικούς λόγους. Ξεκίνησαν διάφορα casting για νέα και άφθαρτα πρόσωπα. Τελικά κατέληξαν σε άτομα ήδη αρκετά γνωστά. Και ενώ όλα ήταν έτοιμα το κανάλι αποφασίζει να φτιάξει νέο σκηνικό, ώστε η εικόνα της σειράς προς τον τηλεθεατή να είναι πιο λαμπερή.

Το βασικό πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί τον τελευταίο κοινό στις "Τρίχες" ήταν τα ακριβά σκηνικά. Φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα ξεπεράστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες του joytv το πρώτο πάμε του Αλέξανδρου Ρήγα θα ακουστεί τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 17 του μήνα.

Σκοπός είναι να βγει αυτή τη τηλεοπτική σεζόν στις αρχές Απριλίου. Βέβαια δεν είναι και λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι πηγαίνει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δηλαδή τον Οκτώβριο του 2014.