Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

1/06/2014 12:28:00 μ.μ.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, Χρήστος Παναγιωτόπουλος πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη Μεσογείων! Η δεύτερη θέση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού και η μείωση των ποσοστών του, ανάγκασε το στέλεχος να δίνει καθημερινά το παρών στο γραφείο του – καθ’ όλη την διάρκεια του 15νθημέρου, συμμετέχοντας στις συσκέψεις και καθοδηγώντας από το κοντρόλ την εξέλιξή του.

Μάλιστα, όσοι μίλησαν μαζί του ή τον συνάντησαν, περιγράφουν έναν άνθρωπο που δεν βίωσε γιορτές, που απέφυγε να ξεκουραστεί, ανήσυχο και προβληματισμένο, ο οποίος δούλευε κανονικά σαν οποιαδήποτε άλλη εποχή!

Άλλωστε οι φετινές αργίες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει λύσεις – χαμηλού ρίσκου – που ενδεχομένως συμβάλλουν στη βελτίωση του προϊόντος των ειδήσεων. Και το έκανε! Σημειώνεται ότι όλες οι δοκιμές αφορούσαν στη δοσολογία και πιο συγκεκριμένα στις δόσεις πολιτικής, οικονομίας, κοινωνίας και διεθνών ειδήσεων που "χορηγούν" στο μέσο τηλεθεατή, με την ελάχιστη μεσολάβηση των σχολιαστών. Για αυτό και ανεξάρτητα από τις όποιες αλλαγές έχουν δρομολογηθεί το προσεχές διάστημα στο πρόγραμμα του καναλιού – μεταξύ άλλων και του lead in, με την ένταξη της νέας σειράς "Εκδίκηση" – αναμένεται να πάρει πιο μόνιμα χαρακτηριστικά η μείωση του χρόνου των σχολιαστών στα «παράθυρα» του δελτίου ειδήσεων και η ενίσχυσή του με κοινωνικά ρεπορτάζ που δεν έχουμε συνηθίσει στο  MEGA!