Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

1/16/2014 10:00:00 π.μ.
Το Downton Abbey είναι μια τεράστια παραγωγή με μεγάλη απήχηση σε παγκόσμιο επίπεδο. Η σειρά που λατρεύτηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές εδώ και 4 χρόνια, είναι μια από τις ακριβότερες παραγωγές που έχουν γίνει. Δείτε λοιπόν μερικές από τις πλέον εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η εταιρία παραγωγής κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Μια τεράστια παραγωγή με διεθνή απήχηση. Το "Downton Abbey" κατέγραψε εντυπωσιακά νούμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρώτο επεισόδιο του 4ου κύκλου της σειράς προβλήθηκε στις 5 Ιανουαρίου από το PBS καταφέρνοντας να προσελκύσει το ενδιαφέρον 10.200.000 τηλεθεατών!

Στην Ελλάδα η σειρά προβάλλοταν από τη ΝΕΤ.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Οι περιπέτειες της οικογένειας Γκράνθαμ παρακολουθούνται με μανία από το αμερικανικό κοινό. Πέρυσι την πρεμιέρα του 3ου κύκλου είχαν παρακολουθήσει, πάντα στις ΗΠΑ, 9.900.000 θεατές. Οσο για την έναρξη του 4ου κύκλου στη Βρετανία, η οποία δόθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2013, καθήλωσε στις τηλεοράσεις τους 9.500.000 εκατομμύρια τηλεθεατές, ένα ακόμα εντυπωσιακό ρεκόρ.
Το ΙΤV, το βρετανικό κανάλι παραγωγής της σειράς, ανακοίνωσε ότι θα γυριστεί και 5ος κύκλος, ο οποίος όμως θα είναι και ο τελευταίος.
Η μεγάλη Κυρία της υποκριτικής Μάγκι Σμιθ κατά τη διάρκεια μιας σκηνής.
 Ο τηλεοπτικός Μπράνσον αστειεύεται με άτομο της παραγωγής.
Τα props της σειράς περιμένουν... Η παραγωγή τα προσέχει σαν κόρη οφθαλμού γιατί όλα είναι αυθεντικά και όχι αντίγραφα.
Περιμένοντας υπομονετικά να μπει στο πλάνο...Η έμφαση στη λεπτομέρεια ακόμη και για τα props κάνει τη σειρά να ξεχωρίζει.
Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα της εποχής στην οικία του λόρδου Γκρέιθαμ.