Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

1/09/2014 03:17:00 μ.μ.

"Το ταξίδι ήταν μεγάλο και οι περισσότεροι επιβάτες κοιμόμασταν. Ξαφνικά αισθάνθηκα το τράνταγμα από τη σύγκρουση. Ο οδηγός του λεωφορείου φάνηκε πως δεν αντέδρασε καθόλου. Δε μπορώ να καταλάβω τι συνέβη" λέει στο ThessToday η Ξένια Αλμπάνη.

Η 18χρονη φοιτήτρια της Σχολής Εμπορικού Ναυτικού κατάγεται από το Μεσολόγγι και συγκεκριμένα από το Νεοχώρι, από όπου ξεκίνησε χθες για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει τις σπουδές της μετά τη διακοπή των εορτών.

"Καθόμουν ακριβώς στη μέση. Από εκεί μέχρι και μπροστά, το λεωφορείο έγινε ένα με τη νταλίκα. Με αυτό που συνέβη, ήταν θαύμα το ότι δεν υπήρχαν περισσότεροι νεκροί" δηλώνει η 18χρονη στο ThessToday.


Όπως αναφέρει, το λεωφορείο ήταν γεμάτο, αλλά κάποιοι από τους επιβάτες κατέβηκαν στην Κοζάνη. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της νεαρής φοιτήτριας "ο οδηγός του λεωφορείου οδηγούσε περίεργα. Κοντά στα Γιάννενα πήρε μια ανοιχτή στροφή με μεγάλη ταχύτητα, ενώ στα τούνελ της Καστανιάς πήγε να κάνει προσπέραση σε ένα τζιπάκι που ήταν μπροστά μας. Είναι περίεργο αυτό που συνέβη, καθώς έγινε στην ευθεία, λίγο πριν τα διόδια, σε ένα σημείο με καλή ορατότητα" καταλήγει η Ξένια Αλμπάνη.