Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

8/07/2015 02:00:00 μ.μ.

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015, το απόγευμα στις 19.30, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη  της Ένωσης Γυναικών Εμφιαλομένων Ποτών Μακεδονίας - Θράκης στο εργατικό κέντρο Θεσσαλονίκης. Η Ένωση Γυναικών ευχαρίστησε τη διοίκηση του εργατικού κέντρου για την παραχώρηση της αίθουσας και έπειτα το λόγο πήραν οι καλεσμένοι.

Πρώτος μίλησε ο Γραμματέας του Σωματείου της coca cola και μέλος της Ομοσπονδίας Γιώργος Ευθυμιάμης, έπειτα το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος του εργατικού σωματείου ΑΜΣΤΕΛ Γιώργος Πρίπορας.

Στη συνέχεια ο Οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Άρης Μερκενίδης, μετά ο οργανωτικός γραμματέας Συνδικάτου ο Σάκης Μαστρογιαννίδης και τέλος ο πρόεδρος των συνταξιούχων εμφιαλομένων ποτών Βόρειας Ελλάδος, Γρηγόρης Μερκενίδης.

Τέλος το λόγο πήρε η Τασούλα Μυλωνά από την Ενωση Γυναικών Εμφιαλομένων Ποτών Μακεδονίας - ΘΡάκης και με την εισήγηση η οποία τόνιζε την ιδιαίτερη σημασία των γυναικών στον αγώνα που δίνει το κίνημα των απεργών καθώς και η επίτευξη νέων δράσεων για τους επόμενους μήνες.


Όλοι οι παρεβρισκόμενοι παρέθεσαν τις ιδέες τους, οι οποίες εισακούστηκαν. Τέλος αποφασίστηκε να υπάρξει εκ νέου συνάντηση στις 25/08/2015 στις 18.00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας προκειμένου να υλοποιηθούν οι δράσεις.