Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

5/27/2014 05:00:00 μ.μ.


Ο δημοφιλής ηθοποιός ταξίδεψε στη Γεωργία, ως πρέσβης καλής θελήσεως της UNESCO, για να παραστεί σε εκδήλωση για παιδιά με λευχαιμία.

Έχοντας ολοκληρώσει τη νέα του ταινία, ο Μουράτ Γιλντιρίμ πήγε στη Τιφλίδα και ξαφνιάστηκε από την αγάπη και το θαυμασμό που εισέπραξε. Έχοντας σχέση με τα γίνει πρέσβης καλής θελήσεως στην UNESCO, ο Μουράτ χρησιμοποιεί τη φήμη του για να κινητοποιεί τον κόσμο σε θέματα που έχουν παιδιά.

Αυτή τη φορά αφορά παιδιά με λευχαιμία και στη συνέντευξη που δόθηκε στο ξενοδοχείο «Μάριοτ», ο ηθοποιός απευθύνθηκε στα μέλη του φιλανθρωπικού ιδρύματος, Dimitri Tsintsadze Foundation και δήλωσε πως «στηρίζω τις προσπάθειές σας. Μόνοι μας ο καθένας δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, αλλά αν μαζευτούμε όλοι μαζί θα κάνουμε λίγο καλύτερη την κατάσταση των παιδιών αυτών».

Στην επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Ιασβίλι» αγκάλιασε με αγάπη πολλά παιδιά, τα οποία δεν έκρυψαν τη χαρά τους που τον είδαν, και συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό, αφού οι καλεσμένοι πλήρωσαν 100 δολάρια ο καθένας για να δουν και να μιλήσουν με τον πρωταγωνιστή των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών.

Στη συνέντευξη που παραχωρήθηκε ευχήθηκε η παρουσία του να βοηθήσει τα παιδιά για τα οποία δεν υπάρχει ακόμη ειδικό τμήμα θεραπείας στο νοσοκομείο. «Με την επίσκεψη αυτή θέλουμε να εστιάσουμε την προσοχή στην κατάσταση που επικρατεί και να γίνει το πρώτο βήμα για κάτι καλύτερο. Με το να καθόμαστε στο σπίτι και να νιώθουμε λύπη για τα παιδιά αυτά, το μόνο που κάνουμε είναι να ξεγελάμε τον εαυτό μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ελπίζω ότι θα χτιστεί ένα νοσοκομείο ώστε τα παιδιά αυτά να θεραπεύονται στην πατρίδα τους και όχι σε άλλες χώρες».