Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

3/12/2014 06:30:00 μ.μ.
Στον μουσικό κόσμο της Eurovision μπαίνει φέτος και ο Alpha. Το κανάλι της Κάντζας έκανε μια ειδική συμφωνία με το MAD, βάσει της οποίας θα έχει πρόσβαση στα παρασκήνια του διαγωνισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και αποκλειστικά πλάνα από όλη την πορεία της ελληνικής αποστολής από τώρα έως τον Μάιο στην Κοπεγχάγη.
Ενδεικτικό της εν λόγω συμφωνίας είναι ότι στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» της Κυριακής που μας πέρασε ήταν καλεσμένοι για πρώτη φορά και οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι (το συγκρότημα Freaky Fortune, η Josephine, η Κρυσταλλία και ο Κώστας Μαρτάκης), που διαγωνίστηκαν χθες στον ελληνικό τελικό, τον οποίο πρόβαλε η Δημόσια Τηλεόραση. Παράλληλα, ο Alpha εντάσσει στο δυναμικό του τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κασπίρη -μέχρι πέρυσι στο Star-, ο οποίος θα αναλάβει ρόλο Eurovision ρεπόρτερ, θα καλύπτει όλα τα σχετικά θέματα, ενώ θα ακολουθήσει με την κάμερα του Alpha και την ελληνική αποστολή στο πρόμο τουρ, αλλά και στον διαγωνισμό στην Κοπεγχάγη. Για πρώτη φορά φέτος η Eurovision «κόβεται» σε τρία κομμάτια που θα «μοιραστούν» σε ισάριθμα κανάλια. Η Δ.Τ., ως δημόσιος φορέας που έχει τη συμφωνία με την EBU, θα είναι ο broadcaster, το MAD ανέλαβε την τηλεοπτική παραγωγή του χθεσινού σόου και ο Alpha κάλυψε τα παρασκήνια του διαγωνισμού.
Πηγή: gossip-tv.gr

Σύμφωνα με δικιές μας πληροφορίες η ΔΤ δεν θα είναι ο broadcaster, αλλά η ΝΕΡΙΤ. Βέβαια η ΝΕΡΙΤ θα πρέπει να έχει εκπέμψει μέχρι τις 27 Απριλίου, γιατί αλλιώς ακυρώνεται η συμμετοχή στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.