Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

3/02/2014 12:00:00 μ.μ.
Πριν λίγες μέρες δυο παλιοί φίλοι και συνάδελφοι, από την «παλιά» ΕΡΤ και σήμερα εργαζόμενοι στη ΔΤ, σε υψηλά «αξιώματα» ζήτησαν να συναντηθούμε, για έναν καφέ και μια... φιλική συζήτηση. Η συνάντηση έγινε χθες στην πλατεία Αγίας Παρασκευής μακριά από τα αδιάκριτα μάτια του Ραδιομεγάρου.

Αν και γνωρίζω πολλά γύρω από το «μόρφωμα» της ΔΤ και τον τρόπο λειτουργίας, δεν πίστευα τα όσα άκουγα από πρώτο χέρι για τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι ασκούν διοίκηση χωρίς να τους έχει εκχωρηθεί με καμιά απόφαση (άλλωστε και πώς να γίνει αυτό αφού εκπέμπει πειρατικά). Ο τρόπος με τον οποίο παρομοίασαν τη λειτουργία του μορφώματος ΔΤ-ΝΕΡΙΤ,  η λέξη «μαφία» είναι πολύ ήπια. Το τι γαλλικά ακούστηκαν για πρόσωπα και ασχετοσύνη του αντικειμένου από δήθεν «στελέχη» της πρώην και αμαρτωλής ΕΡΤ που λυμαίνονται τώρα το χώρο δεν περιγράφονται!!! Να σημειώσει ότι οι φίλοι ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Τα γαλλικά και τα βέλη δεν έμειναν μόνο στη διοίκηση που μέσα από ανορθόδοξο τρόπο προσπαθεί να ελέγξει  την κατάσταση, αλλά έλουσαν με διάφορα κοσμητικά επίθετα τον Καψή, Στουρνάρα, Βενιζέλο, Σαμαρά, ενώ τα πυρά τους έπεσαν και σε πρόσωπα του Μαξίμου ακόμη και στον Υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη.

Μου αποκάλυψαν ότι τα μέλη του ΔΣ έχουν συγκροτήσει το κάθε μέλος δική του ομάδα ελέγχου του προγράμματος και των τεχνικών υπηρεσιών με υποσχέσεις και ανταλλάγματα μέσα από τη σιωπή και παραμονή στο «μόρφωμα». Έμειναν ιδιαίτερα στις επιτροπές προγράμματος που είναι οι πλέον αναξιόπιστες και διαβλητές. Ακόμη τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν όσοι αποφασίσουν να συνεργαστούν με έναν  διαλυμένο φορέα πριν καν... Συσταθεί(!). Όλα έχουν γίνει όχι απλά στο πόδι αλλά στο περπατητώ για να προφθάσουν(.).

Πιστεύουν ότι με τα όσα βλέπουν καθημερινά, όλες οι συναλλαγές γίνονται κάτω από το τραπέζι και μετά από συνεννόηση. «Πρέπει να ντρέπονται μου είπαν χαρακτηριστικά όταν μιλάνε για αξιοκρατία»!!! Όσο για τις προσλήψεις δημοσιογράφων και καλλιτεχνικών ειδικοτήτων και τις συνεντεύξεις που θα ακολουθήσουν, ο σκοπός τους είναι προφανείς!!! Ζήτησαν από την αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά κόμματα να επισκεφθούν το ραδιομέγαρο, να μιλήσουν με εργαζόμενους, για να πάρουν μια γεύση από πρώτο χέρι για τη «μπόχα» και «δυσοσμία» που βγαίνει από το εσωτερικό του κτηρίου. Με βάση τις δικές τους εκτιμήσεις που ζουν την καθημερινότητα στο χώρο, όσοι πιστεύουν ότι σε δύο μήνες θα λειτουργήσει η ΝΕΡΙΤ, είναι εκτός πραγματικότητας.

Πουλάνε τρέλα, και πρωτίστως ο Καψής που τα λέει η του λένε να τα λέει(.). Τόνισαν δε ότι για πρώτη φορά θα πάμε σε εκλογές με έναν κρατικό τηλεοπτικό συνοικιακό φορέα, και μόνο γι΄αυτό πρέπει να ντρέπεται η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Μου αποκάλυψαν μάλιστα ότι μεταξύ του προσωπικού και μιας ομάδας εργαζομένων είχαν γίνει συζητήσεις για να κατεβάσουν τους διακόπτες η και να κάνουν  εσωτερική κατάληψη.


Οι πράκτορες και η Μαφία όμως βρήκαν τρόπους να τους σταματήσουν. Ακόμη τα δύο αστέρια που ελέγχουν την ΔΤ-ΝΕΡΙΤ είναι η «Μεγάλη Αικατερίνη» όπως καθιερώθηκε και ο «Κυρ-Θόδωρος» με τις ομάδες τους. Όλα τα άλλα μέλη απλά υπάρχουν για να «υπάρχουν» ελέω Καψή. Τώρα όσο για τον κ. Προκοπάκη ζει σε άλλο κόσμο, ό άνθρωπος δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται με τα όσα δηλώνει. Απλά ακούγεται ότι είναι διευθύνων σύμβουλος. Το τι διευθύνει είναι δικό του θέμα.

Τώρα όσο για τη δήλωση Καψή που τους έθεσα υπόψιν, απλά χαμογέλασαν με σαρκασμό: διαβάστε τη δήλωση Καψή μιλώντας στον «δικό του» σταθμό 99,5 Bήμα FM :

«Μέσα στο Μάρτιο θα αρχίσει να γίνεται, πιλοτικά, η εκπομπή του προγράμματος της ΝΕΡΙΤ και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία των προσλήψεων και για τους δημοσιογράφους και το καλλιτεχνικό προσωπικό και για τους διοικητικούς και τεχνικούς,  προσθέτοντας πως: η 27η Απριλίου είναι η τελευταία ημερομηνία, με βάση και τη συμφωνία με την EBU, κατά την οποία θα πρέπει να εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ».

Αγαπητοί φίλοι κρατήστε την ημερομηνία. Η μας δουλεύει η τον δουλεύουν. Εκτός αν η ομάδα του έχει μαγικές ικανότητες και τα ολοκληρώσει όλα, πριν αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και διώξουν τη μαφία με τις «κλοτσιές» και την ταπείνωση αφού δεν φεύγουν μόνοι τους(!). Αλλά τώρα που ανακάλυψαν το «μέλι» και μάλιστα θυμαρίσιο θα το αφήσουν οι άνθρωποι του Χάρι Πότερ Παντελή Καψή που:

«Προωθήθηκαν σε θέσεις-κλειδιά στο νέο κρατικό τηλεοπτικό μαγαζί, τη ΝΕΡΙΤ; Τα πρόσωπα του Εποπτικού Συμβουλίου, εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο και είναι εισήγηση που συνυπογράφει με τον υπουργό Επικρατείας Δ. Σταμάτη, ο Π. Καψής. Για την επιλογή προγράμματος επιλέχθηκε ο  Τέλης Σαμαντάς, μια νοσοκόμα και η ανιψιά της. Ο κύριος Σαμαντάς, πρώην μέλος του ΔΣ της «αμαρτωλής» ΕΡΤ ήταν στο πολιτικό γραφείο του Παντελή Καψή». Ας μην αναφέρουμε άλλα ονόματα για την «Μεγάλη Αικατερίνη» γιατί θα κλάψουν «μάνες»!!!!!!!                          
Αυτά προς το παρόν. Άντε γεια!

fimotro.blogspot.gr