Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

2/07/2014 03:00:00 μ.μ.
Αναβρασμός στον Ant1 και τα στελέχη του καναλιού μάλλον  με τις νέες σειρές,show,εκπομπές και αλλαγές που ετοιμάζονται έχουν διασπαστεί σε χίλια κομμάτια. Προσπαθούν όμως να εκπληρώσουν τον αρχικό στόχο που είχαν βάλει το καλοκαίρι.Και αυτός δεν είναι άλλος από το να κερδίσει το κανάλι φέτος την πρωτιά.

Έτσι σε περίπου ένα μήνα θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του πετυχημένου "Your face sounds familiar". Κανονικά στο πόστο της θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου,ενώ στην Κριτική επιτροπή παραμένουν η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Αλέξανδρος Ρήγας. Στην τρίτη καρέκλα ο master του είδος Τάκης Ζαχαράτος.Τέλος, σύμφωνα με την εκπομπή "Μελέτησε το" στο Star την τέταρτη καρέκλα θα τη συμπληρώσει η Πωλίνα.

Τέλος δύο νέα ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα των πιθανών 10 υποψηφίων είναι η γνωστή ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη και ο Αντώνης Λουδάρος. Σας θυμίζουμε πως ήδη επικρατέστεροι είναι η Ελευθερία Ελευθερίου,ο Διονύσης Σχοινιάς,ο Δημήτρης Μακαλιάς,η Έλλη Κοκκίνου,ο Παντελής Καναράκης και η Μπέτυ Μαγγίρα.