Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

2/07/2014 05:00:00 μ.μ.


-Καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε για αυτή τη συνέντευξη!
-Και εγώ για την τιμή.

-Πώς νιώσατε όταν ανακοινώθηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ;
-Απαίσια! Παραξενα! Ειδικά, όταν άκουσα τον υπουργό μας, και τα επικοινωνιακά υποκριτικά "γαλλικά" του εναντίον σύσσωμων των εργαζομένων, θυμό, οργή, αγανάκτηση και είπα... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΕΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ!

-Είδατε τη στιγμή του μαύρου;
-Όχι. Αν και ήμουν στις σκάλες στο προαύλιο, δίπλα σε τεράστια μόνιτορ, μέσα στον πανικό που επικρατούσε και στη δική μου έκπληξη και σαστιμάρα από το μέγεθος της λαϊκής αντίδρασης, άκουσα τον κόσμο να το φωνάζει, αμέσως μόλις συνέβη.

-Περιμένατε ότι θα υπήρχε τέτοια συμπαράσταση στην ΕΡΤ;
-Όχι, τόσο μεγάλη. Όμως, εξαρχής συνειδητοποίησα, ότι ΚΑΤΑΡΧΗΝ ήταν λιγότερο υποστήριξη στην ΕΡΤ και περισσότερο αντίδραση ενάντια στο "μαύρο"... στην κυβερνητική ασυδοσία. Παρατήρησα παιδιά, που ζήτημα ήταν αν έβλεπαν καν τηλεόραση. Αυτή την απευθείας συμπαράσταση προς την ΕΡΤ τήν "χτίσαμε" κατόπιν μέρα με τη μέρα!

-Γιατί νομίζετε ότι πολλοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ πήγαν στη ΔΤ;
-Υπάρχουν αρκετοί λόγοι. Οι "μεγαλο-υπάλληλοι" έκαναν αυτό που κάνουν πάντα: ακολούθησαν τις εντολές των "προστατών" τους με το να πάρουν υποσχετική και μεγάλα "ανταλλάγματα". Κατόπιν, ανέλαβαν να συμπαρασύρουν όποιον υπέκυπτε στα λεγόμενά τους. Υπάρχουν κάποιοι που συνήθισαν να βλέπουν το εαυτό τους στο "γυαλί" και τούς έλειπε. Υπάρχουν οι ανασφαλείς για το μέλλον τους. Υπάρχουν, οι "ωχαδελφιστές" που βολεύονται με "μια δουλίτσα και έχει ο Θεός" Είναι πολλοί οι λόγοι. Πάντως, το επιχείρημα "πρέπει να θρέψω το παιδί μου... έχω δάνεια", κλπ στερείται κάθε σοβαρότητας και νομίζω, ότι δε χρειάζεται να αναλύσω γιατί.

-Τι είναι για εσάς η ΕΡΤ;
-ΕΛΛΑΔΑ! Ιστορία! Πολιτισμός! Μεγάλωσα με την ΕΡΤ... την λάτρευα, ακόμη και όταν ήταν μονοπώλιο!

-Ποιο νομίζετε ότι θα είναι το μέλλον της ΕΡΤ;
-Πάντα, ιδιαίτερα μετά την έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης στη χώρα, αυτό το κάτι διαφορετικό που είχε να προσφέρει στον κόσμο... πάντα διαισθανόμουν, ότι οι υπάλληλοι δεν είναι αυτά τα "τέρατα" που θέλουν να νομίζουμε. Ειδικά δε, όταν η ΕΡΤ άρχισε να "τροφοδοτεί" με ανθρώπινο δυναμικό τα ιδιωτικά κανάλια, τότε σιγουρεύτηκα για την αξία της! Η ΕΡΤ είναι ένα μεγάλο σχολείο... ένας θησαυρός!

ου μπορούμε να σας δούμε τώρα στην ΕΡΤ;
-Στο Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ να καλύπτω τις Ειδήσεις από τη Διεθνή Επικαιρότητα και κυρίως Κάθε Τετάρτη στις 21:00 και σε επανάληψη το Σάββατο στις 18:00 στην εκπομπή "ΜΑΖΙ στη EUROVISION 2014"!

 
Πρόκειται για Εβδομαδιαία εκπομπή, όπου μαθαίνουμε τα νεότερα από τις 37 χώρες που συμμετέχουν στον φετινό 59ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της EUROVISION, που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 8 και 10 Μαΐου στην Κοπεγχάγη. Ακόμη, ανατρέχουμε στο παρελθόν, για να δούμε με μια άλλη ματιά παλαιότερες διοργανώσεις.

Ως εργαζόμενος στις Διεθνείς Σχέσεις, στη Διεύθυνση που διαχειριζόταν όλη αυτή την "υπόθεση", με την εκπομπή αυτή, θέλω να μεταφέρω την αγάπη μου για αυτό το Διαγωνισμό και να δώσω την πραγματική του διάσταση στους τηλεθεατές.

Πρόκειται για ένα 100% προϊόν της ΕΡΤ, που και αυτό υπέπεσε στα "χέρια" "αρπακτικών ιδιωτών"

Το προϊόν είναι αυτό που είναι και δε φταίει, αν κάποιοι το κακομεταχειρίστηκαν για να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη!

-Σας ευχαριστούμε άλλη μια φορά!
-Χαρά μου!

greektelevisionnews.blogspot.gr