Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

2/18/2014 03:00:00 μ.μ.
Παρουσιάστηκε εχθές Δευτέρα στο βιβλιοπωλείο Ιανός ο iFeelKid, ο πρώτος διαδικτυακός παιδικός ραδιοφωνικός σταθμός, ο οποίος απευθύνεται σε παιδιά και γονείς. Εκεί, ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης του σταθμού, Κωνσταντίνος Ρομπόρας, ανακοίνωσε την ομάδα και το πρόγραμμα του σταθμού, ο οποίος ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν τέσσερις μήνες.

Ρόλο παραγωγού στον iFeelKid έχουν αναλάβει γνωστές μαμάδες και επώνυμοι καλλιτέχνες διαμορφώνοντας ένα πολυδιάστατο και ενδιαφέρον πρόγραμμα: η Ράνια Θρασκιά, η Ναταλία Δραγούμη, η Νόνη Δούνια, η Τζένη Μπότση και η Χριστίνα Αλεξανιάν, Γιώργος Χρανιώτης κρατάνε παρέα στους ακροατές του iFeelKid κάθε απόγευμα στις 5-6. Η Θέμις Καρδιόλακα, συγγραφέας του βιβλίου “Μαμά, δεν τρώω πράσινα”, ο Κώστας Στοφόρος, συγγραφέας και δημοσιογράφος, η Άσπα Τσαμαδή και ο Χρήστος Λουφόπουλος, ιδρυτές του δημοφιλούς blog “Μικροί Μεγάλοι”, η δημοσιογράφος Έφη Σακελλαρίου από το infokids.gr, το Ωδείο Φ. Νάκας, η Μαίρη Στραβοράβδη και η Βιβή Ιατρίδου, είναι μερικοί ακόμα από τους παραγωγούς που απαρτίζουν την ομάδα του σταθμού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μικροί και μεγάλοι ακροατές έχουν στη διάθεσή τους ένα πολυποίκιλο, ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα που διαμορφώθηκε με γνώμονα την καθημερινότητα της ελληνικής οικογένειας και περιλαμβάνει: αφήγηση παραμυθιών και ελληνικής μυθολογίας, νέα για παιδικά δρώμενα, γνωριμία με τις ξένες γλώσσες, διαπαιδαγώγηση, ψυχολογία, διατροφή, τέχνες, ζωντανά μαθήματα μουσικής, extreme sports, καθώς και συνεντεύξεις και διαγωνισμούς. Και όλα αυτά πλαισιωμένα από πολύχρωμη μουσική για όλους.