Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

2/03/2014 12:00:00 μ.μ.
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τους εργαζομένους των εφημερίδων «Espresso» και «Δημοκρατία» που ανήκουν στον όμιλο του Γιάννη Φιλιππάκη.
 
Από τον Οκτώβριο του 2013, όταν και ξεκίνησαν οι καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων, οι εργαζόμενοι αναμένουν να δουν... φως στο τούνελ, πλην όμως μέχρι και σήμερα αποτέλεσμα θετικό γι' αυτούς δεν υπάρχει και ήδη οι καθυστερήσεις στις πληρωμές και μάλιστα με τη μέθοδο του έναντι αγγίζουν το δίμηνο.

Δεδομένων, από τη μία των απολύσεων και περικοπών προσωπικού (δημοσιογράφων και τεχνικών) που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο δίμηνο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου και από την άλλη της φημολογίας για... άνοιγμα του ομίλου στην αγορά της Θεσσαλονίκης, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το κλίμα δεν είναι καθόλου ευχάριστο εντός των δύο εφημερίδων.

Γι' αυτό και πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται σύντομα να υπάρξει και επίσημη έκφραση αυτής τους της δυσαρέσκειας, με στόχο την διασφάλιση των συνθηκών εκείνων που θα τους επιτρέπουν -τουλάχιστον- να πληρώνονται τα δεδουλευμένα τους χωρίς καμία καθυστέρηση.