Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

2/02/2014 06:00:00 μ.μ.
Ο αγώνας των εργαζόμενων της ΕΡΤ αποκτά μια νέα συμπληρωματική δυναμική διάσταση ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Ο ρόλος στις πολιτικές εξελίξεις που διαδραματίζουν το τελευταίο 8μηνο οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, μέσα από την αδιάλειπτη παραγωγή τηλεοπτικού, ραδιοφωνικού και διαδικτυακού προγράμματος, αποκτά έναν πρόσθετο βηματισμό, στο δρόμο προς τις κάλπες για την ανάδειξη νέων Περιφερειαρχών και Δημάρχων. Εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει ποιος μπορεί και πρέπει να είναι ο ρόλος του δικτύου των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΑ, της τηλεόρασης της ΕΡΤ3, του διαδικτυακού ertopen σε αυτή την προεκλογική περίοδο:

Να επαναφέρει ακόμη δυναμικότερα στο δημόσιο πολιτικό διάλογο το θέμα της ΕΡΤ και του κυβερνητικού πραξικοπήματος της 11ης Ιουνίου. Μετά από 8 μήνες αγώνα, είμαστε πλέον σε θέση να αναδείξουμε όλες τις Περιφερειακές ΕΡΑ σε επίκεντρο της προεκλογικής περιόδου για τις Περιφερειακές Εκλογές. Αναδεικνύουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, τα οποία ελάχιστο χώρο και χρόνο βρίσκουν στα ιδιωτικά-συστημικά ΜΜΕ. Η Ελεύθερη ΕΡΤ συνεχίζει να καλύπτει αυτό το κενό στην ενημέρωση και η κοινωνία γνωρίζει ότι εκλογές χωρίς την ΕΡΤ δεν γίνονται .

Ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση αποτελούν δίχως αμφιβολία οι ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων των συναδέλφων μας, του Χρήστου Γιαννούλη στον Δήμο Κατερίνης, της Αγλαϊας Κυρίτση στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, κ.α. που θα ακολουθήσουν. Από την πρώτη στιγμή ο αγώνας των εργαζόμενων της ΕΡΤ για την ανατροπή της πολιτικής του «μαύρου» δόθηκε και συνεχίζει να δίνεται σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Νίκες μικρές ή μεγαλύτερες, έχουν καταγραφεί αρκετές σε αυτή την πορεία. Είναι αυτές που δυναμώνουν ακόμη περισσότερο την πίστη μας ότι στο τέλος ο μεγάλος αυτός αγώνας θα δικαιωθεί, με την ανατροπή του κυβερνητικού πραξικοπήματος, των μνημονιακών μέτρων και πολιτικών και την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΠΟΣΠΕΡΤ - Δημοσιογράφοι ΕΡΤ 

ert-proini-enimerosi.blogspot.gr