Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

2/04/2014 03:00:00 μ.μ.
Πυκνά σύννεφα έχουν καλύψει το κανάλι του Φαλήρου με τις σχέσεις του Νίκου Ευαγγελάτου με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ να μην βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους...  Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που δεν διστάζουν να τις χαρακτηρίσουν ως ιδιαίτερα τεταμένες.

Αφορμή για την ένταση στο κανάλι του Φαλήρου αποτέλεσε η άρνηση του γνωστού παρουσιαστή να αλλάξει ώρα προβολής το δελτίο ειδήσεων που έχει αναλάβει.

Η στάση Ευαγγελάτου βάρυνε περισσότερο το κλίμα στις σχέσεις του παρουσιαστή με τη διοίκηση του καναλιού, καθώς πήγε πίσω τα σχέδια για τη γενικότερη αναμόρφωση της ενημέρωσης στο Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, «Η ΑΞΙΑ», η σκέψη του διευθυντή Σταμάτη Μαλέλη και των λοιπών στελεχών του ΣΚΑΪ ήταν να μετακινηθεί για τις 18:00 η ώρα έναρξης του δελτίου ειδήσεων που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ο παρουσιαστής όμως εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του καθώς η αλλαγή της ώρας… θα τον έφερνε απέναντι στη σύζυγό του, Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία έχει εκείνη την ώρα εκπομπή στην τηλεόραση του Star.

Το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις του Νίκου Ευαγγελάτου με τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο, δείχνει μετά βεβαιότητας ότι η σχέση των δυο πλευρών θα οδηγηθεί στο τέλος της, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας που προβλέπει το συμβόλαιο.

Παράλληλα οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον παρουσιαστή να έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με το Star. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που εκτιμούν ότι η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης για τον Νίκο Ευαγγελάτο να είναι συντομότερη του αναμενόμενου.