Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

2/10/2014 01:30:00 μ.μ.

Δυναμικό «παρών» στο σημερινό αγροτικό συλλαλητήριο έδωσαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ, τόσο με τη φυσική τους παρουσία όσο και με την παρουσία αρκετών φορτηγών και τρακτόρων που παρατάχθηκαν παραπλεύρως της εθνικής και κόρναραν δίνοντας τον τόνο στη διαμαρτυρία.

Στη Λάρισα υπήρξε συνεδρίαση της ομοσπονδίας Θεσσαλίας, Κεντρικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας, ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ καθώς και ο συγκεκριμένος κλάδος βαίνει προς κινητοποιήσεις.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βασίλης Τζιμουράγκας, την Κυριακή και οι δέκα ομοσπονδίες του κλάδου μεταφορών πραγματοποιούν γενικές συνελεύσεις σε ολόκληρη τη χώρα προκειμένου να λάβουν αποφάσεις σχετικά με τις μορφές των κινητοποιήσεών τους.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά την Τρίτη καθώς έχουν «κλειστεί» συναντήσεις τη Δευτέρα το απόγευμα στο υπουργείο Οικονομικών και την Τρίτη το πρωί στο υπουργείο Μεταφορών. Ανάλογα με την πορεία των συναντήσεων αυτών θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις με τον κλάδο που πάντως στην παρούσα φάση να προσανατολίζεται σε απεργία.

ertopen.com