Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

2/03/2014 10:00:00 π.μ.

Μιλώντας σε συνέντευξή του, ο... σουλτάνος μίλησε για τις δυσκολίες της σειράς και την πρόθεση του να αφιερωθεί στην οικογένειά του, μετά το τέλος των γυρισμάτων. Άλλωστε το είχε υποσχεθεί στην Μπεργκιουζάρ Κορέλ.

Ο Χαλίτ Εργκέντς έχει δηλώσει ότι το μυστικό της επιτυχίας της σειράς είναι ο ίδιος ο Σουλεϊμάν και η Οθωμανική Αυτοκρατορία και το πώς δύο σκλάβοι, όπως ήταν στην ουσία ο Ιμπραήμ και η Χιουρέμ, κατάφεραν να αναρριχηθούν στο παλάτι και να αποκτήσουν πρωτοφανή εξουσία. Από την άλλη υπογράμμισε την παρουσία μιας εταιρείας παραγωγής που ρίσκαρε πολλά με το τηλεοπτικό αυτό εγχείρημα, με μιας υψηλής ποιότητας σειρά και μια ομάδα από κορυφαίους ηθοποιούς, σκηνοθέτες και σενεριογράφους, υπογραμμίζοντας ότι οι εξελίξεις και στον τελευταίο κύκλο θα συζητηθούν πολύ.

Στα τέσσερα αυτά χρόνια τού έχουν συμβεί διάφορα ατυχήματα. "Είναι τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει στη μέχρι τώρα καριέρα μου. Οι συνθήκες είναι δύσκολες και η κούραση μεγάλη και πολλές φορές υπάρχουν όρια στα φυσικά αποθέματα. Προσωπικά έτυχε να σπάσω τον αστράγαλο στο αριστερό μου πόδι, αλλά δεν μπορούσα να λείψω από το πλατό κι ευτυχώς έχουμε μακριά κοστούμια και καλύφθηκε το πρόβλημα, αλλά πονούσα για έξι εβδομάδες, λόγω της καταπόνησης".

Σε λίγους μήνες ο "Σουλεϊμάν" θα αποτελεί παρελθόν για τον Χαλίτ Εργκέντς, ο οποίος υποσχέθηκε στον εαυτό του και τη σύζυγό του να απέχει από την τηλεόραση τουλάχιστον για μία σεζόν, αν όχι για δύο.