Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

2/03/2014 10:30:00 π.μ.
Το Νοέμβριο ο ΑNT1 βγήκε πρώτος στα νεανικά κοινά,ενώ Δεκέμβριο και Ιανουάριο και στο σύνολο. Ο Φεβρουάριος έχει έρθει και μία νέα μάχη θα διεξαχθεί.
Η αλήθεια είναι ότι το Μεγάλο Κανάλι αυτό το μήνα μπαίνει δυναμικά με το καινούργιο "Κάτω Παρταλί",που αναμένεται να σκίσει. Το ίδιο επιστρέφουν μετά από 1,5 μήνα απουσίας φρεσκαρισμένες οι σειρές "Με τα παντελόνια κάτω" και το "Σπίτι της Έμμας". Τέλος ήδη από χθες επέστρεψαν οι μαγειρικές εκπομπές "Από την πόλη έρχομαι" και "Χωρίς Συνταγή" που σημειώνουν πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Αντίθετα ο ANT1 συνεχίζει να μην έχει σταθερό πρόγραμμα στις 9 το βράδυ, με αποτέλεσμα να κάνει μονοψήφια, ενώ τις Τρίτες, Τετάρτες και Πέμπτες δεν θα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα και στις 10 στην Prime time. Τέλος το Dancing with the stars ρίχνει αυλαία απόψε και τουλάχιστον οι επόμενες 4 Κυριακές θα καλύψουν τη βραδινή ζώνη της συγκεκριμένες μέρες με ταινίες, που πιθανών να μη κατακτήσουν την πρώτη θέση.
Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι το κανάλι του Αμαρουσίου το Φεβρουάριο πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη και να κερδίσει όσους περισσότερους πόντους μπορεί στην πρωινή, μεσημεριανή, απογευματινή και νυχτερινή ζώνη, αφού με εξαίρεση την Παρασκευή η Prime time του καναλιού θα φαντάζει πιο αδύναμη. Η μάχη θα είναι σκληρή και ίσως δεν βγάλει ξεκάθαρο νικητή.
Το Μάρτιο βέβαια και ο ANT1 δυναμώνει υπερβολικά,αφού έρχεται το "Your face sounds familiar", για να δυναμώσει τις Κυριακές,τρεις νέες ελληνικές σειρές που η μία ξεκίνησε γυρίσματα χθες και οι υπόλοιπες πολύ σύντομα,η νεανική εκπομπή της Συνατσάκη,του Γαβαλά, του Σπύρου Σούλη και οι φάρσες με το Ταξί. Τέλος έρχονται οι "Ήρωες ανάμεσα μας".
Αντίθετα το κανάλι των Μεσογείων θα προσθέσει μόνο το "Modern family"(αν προλάβουν να το βγάλουν), το "Just the two of us"(που τα σενάρια το θέλει να παγώνει) και σίγουρα το καινούργιο τηλεπαιχνίδι της Σμαράγδας Καρύδη.