Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

2/24/2014 03:30:00 μ.μ.
Όπως όλα δείχνουν το κόψιμο της εκπομπής Νίκ Ο Κλόκ ήταν μόνο η αρχή. Σήμερα είναι μια πολύ κρίσιμη μέρα για το κανάλι και τα στελέχη του καθώς αναμένεται ν΄αποφασιστεί η περαιτέρω συνεργασία του καναλιού με το Νίκο Μουτσινά.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς τα σταριλίκια, τα τερτίπια και οι συμπεριφορές χολιγουντιανού σταρ έχουν εκνευρίσει πάρα πολύ τόσο τον ιδιοκτήτη του Alpha αλλά και τους ανθρώπους που ορίζουν τις τύχες του σταθμού με αποτέλεσμα η διακοπή της συνεργασίας να μοιάζει μονόδρομος.

Βεβαίως αυτό το περιβάλλον δεν είναι τωρινό. Αυτός είναι και ο λόγος που κάποια στιγμή η Καινουργιού βγήκε και είπε «πώς ακόμη και ο Νίκος να φύγει το Δέστε τους θα συνεχίσει» ενώ και η Ηλιάκη το τελευταία διάστημα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Λέτε ο Νικολάκης να τα κάνει όλα αυτά εκ του ασφαλούς καθώς έχει πάρει εγγυήσεις από την Ζέτα πως του χρόνου θα είναι μαζί στο Mega;

Έτσι ακούω. Μόνο που ο θείος-Πέτρος Κωστόπουλος- δεν έχει μιλήσει ακόμη… όπως και ο Δημητράκης-Ουγγαρέζος-ο μπάτλερ, τον οποίο απορώ που θα τον χωρέσουν αν κάτι τέτοιο συμβεί!

gossip-tv.gr