Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

2/23/2014 12:30:00 μ.μ.

Μετά το MEGA άλλα δύο ελεύθερα κανάλια, ο ΑΝΤ1 και η ΝΕΡΙΤ, δεν θα καταθέσουν προσφορά για τα δικαιώματα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην προκριματική φάση του Euro 2016, για την οποία η κλήρωση θα γίνει αύριο στην Νίκαια της Γαλλίας και για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Το κανάλι του Αμαρουσίου έκρινε τις απαιτήσεις της εταιρίας CAA Eleven, θυγατρική της UEFA, που έχει τα κεντρικά δικαιώματα των εν λόγω διοργανώσεων, υψηλές ενώ οικονομικοί είναι και οι λόγοι που δεν ενδιαφέρεται και η ΝΕΡΙΤ.

Πλέον στον… χορό έχουν μείνει μόνο τα δύο συνδρομητικά, ο ΟΤΕ και η NOVA, γεγονός που σημαίνει ότι ο διαγωνισμός θα καταστεί άκυρος αφού είναι υποχρεωτικό τα παιχνίδια να μεταδίδονται και από ένα ελεύθερο κανάλι.

 Όταν λοιπόν, γίνει νέος διαγωνισμός, το αργότερο μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο που αρχίζουν οι αγώνες των προκριματικών του Euro 2016, με την προϋπόθεση ότι η απαιτήσεις της εταιρίας που ξεκινούσαν από τα 10 εκατομμύρια ευρώ για 20 αγώνες, θα έχουν πέσει, είναι πολύ πιθανόν, MEGA και ΑΝΤ1 να επιστρέψουν.