Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

1/27/2014 10:15:00 π.μ.
Οι προετοιμασίες για το show του ΑΝΤ1 που αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη της περσινής σεζόν συνεχίζονται, αφού η πρεμιέρα προγραμματίζεται να γίνει σε 7 εβδομάδες περίπου.

Παρουσιάστρια, φυσικά, θα είναι και φέτος η χαρισματική Μαρία Μπεκατώρου, η οποία μας έλεγε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα live.

Μέχρι σήμερα η Παραγωγή του παιχνιδιού έχει μιλήσει με 25 τουλάχιστον διάσημους Έλληνες καλλιτέχνες, καθώς επιδίωξη του καναλιού είναι ο δεύτερος κύκλος να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός.

Τα τρία ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα- επίσημα δεν έχει κλείσει ακόμα κανένας, όποτε να διαβάζετε με επιφύλαξη όσα γράφονται- αποτελούν ένα δείγμα της ποικιλομορφίας που θα υπάρχει στο YFSF II.

Πρόκειται για τον Παντελή Καναράκη- είναι γνωστός για τις μιμήσεις του-, την τραγουδοποιό και παρουσιάστρια Σοφία Κουρτίδου (εμφανιζόταν το καλοκαίρι στη μεσημεριανή εκπομπή ΠΕΔΕΣ του Alpha) και την ταλαντούχα Κύπρια pop τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου, που είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την εμφάνισή της στη Eurovision.

Καθώς τα ραντεβού για το YFSF II συνεχίζονται, θα σας ενημερώνουμε διαρκώς για τα νέα πρόσωπα που ενδέχεται να λάβουν μέρος στο πιο ξεκαρδιστικό show της ελληνικής τηλεόρασης!

entertv.gr