Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

1/13/2014 04:00:00 μ.μ.
Τα κανάλια Novacinema συνεχίζουν να χαρίζουν τη λάμψη του Hollywood στους συνδρομητές τους, με τη live μετάδοση της 20ηςΤελετής Απονομής των SAG Awards. Τα  βραβεία του Αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 03:00 (ξημερώματα Κυριακής) και θα προβληθούν αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου στο Novacinema 2 θα μεταδοθεί ένα πλούσιο κινηματογραφικό αφιέρωμα με ταινίες που κέρδισαν ή διακρίθηκαν στα SAG Awards. Θα προβληθούν οι παραγωγές «Άγριος Ποταμός» (12:05), «Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ» (13:55), «Η Σιδηρά Κυρία» (16:00), «J. Edgar» (17:50), «Αμφιβολία» (20:10), «Μαθήματα Ενηλικίωσης» (22:00) και «Ξέφρενες Νύχτες» (23:40).

Η ψηφοφορία για την επιλογή των υποψηφίων για τα SAG Awards πραγματοποιείται από ηθοποιούς, οι οποίοι ψηφίζουν για τις καλύτερες ερμηνείες των συναδέλφων τους σε κινηματογράφο και τηλεόραση. Η πλειοψηφία των υποψήφιων παραγωγών θα προβληθούν αποκλειστικά κατά τους επόμενους μήνες, σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.

Γι ακόμη μια χρονιά, τα SAG Awards έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε σειρές των Novacinema όπως «Game of Thrones», «Boardwalk Empire» και «The Newsroom», καθώς επίσης σε σειρές που παρακολουθούν οι συνδρομητές της Nova από τα κανάλια FOX και FOX Life όπως «Homeland», «The Walking Dead», «Scandal» και  «American Horror Story: Coven».

Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την 20η Τελετή Απονομής των βραβείων του Αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών, σε μαγνητοσκόπηση και με ελληνικούς υποτίτλους, το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου στις 22:00, από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD.

digitaltvinfo.gr