Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

1/24/2014 01:30:00 μ.μ.
Aπίστευτο και όμως αληθινό! Σε νέο ρόλο θα δούμε τον Γιώργο Παπαδάκη..Αυτή τη φορά θα κάνει αίσθηση όχι με τις κοινωνικά και πολιτικά του σχόλια, αλλά μαγειρεύοντας. Ο παρουσιαστής, που για τόσα χρόνια μας λέει καλημέρα και μας ενημερώνει για τις εξελίξεις, θα εμφανιστεί σε εκπομπή και μάλιστα άλλου καναλιού από τον Αnt1. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Στέλιου Παρλιάρου, “ Γλυκιές Αλχημείες” στον ΣΚΑΙ και μαζί θα φτιάξουν το αγαπημένο γλυκό του παρουσιαστή!

Διαβάστε όλα όσα αναφέρει το δελτίο τύπου:

Ο Στέλιος Παρλιάρος μαζί με τον δημοσιογράφο και αγαπημένο του φίλο Γιώργο Παπαδάκη, αποκαλύπτουν με δεξιοτεχνία και χιούμορ τις νέες, πικάντικες τάσεις στην ζαχαροπλαστική…

Ο Γιώργος Παπαδάκης ξετυλίγει, με τη βοήθεια του Στέλιου και του Φώτη, τις ζαχαροπλαστικές του ικανότητες και όλοι μαζί αξιοποιούν τις μαγικές γευστικές δυνατότητες βοτάνων και μπαχαρικών στην παρασκευή ιδιαίτερων και ξεχωριστών γλυκών.

Ο αγαπημένος μπακλαβάς του Γιώργου αρωματίζεται με λουίζα, γλυκάνισο, κάρδαμο και μοσχοκάρυδο και παίρνει σχεδόν… ερωτική διάσταση με την προσθήκη πιπεριών και σιροπιού..."