Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

1/31/2014 02:30:00 μ.μ.
Κύριε Καψή, εάν έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας, παραιτηθείτε άμεσα και μαζί σας και τα δυο συμβούλια που ορίσατε, να αναδιοργανώσουν το νέο... φορέα(!). Αν πιστεύετε ότι με αυτές τις επιτροπές, θα... δώσετε αίγλη και λάμψη στο «μόρφωμα» που κατασκευάσατε, μάλλον και εσείς και οι συνεργάτες σας ανήκουν στην σφαίρα της «ψυχιατρικής» μελέτης.

Λυπάμαι πραγματικά, που μέσα στα συμβούλια υπάρχουν και πανεπιστημιακά πρόσωπα, που θα έπρεπε, το μυαλό τους να λειτουργεί με καθαρό οξυγόνο. Ας μου επιτραπεί εδώ να επικαλεστώ των Κωνσταντίνο Καραμανλή, που δεν έτρεφε και τις καλύτερες εντυπώσεις για καθηγητές σε διοικητικές θέσεις, πέρα από την επιστημονική τους ιδιότητα.

Όταν ο Δ. Τσοβόλας ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών, και ο Καραμανλής την προεδρία της δημοκρατίας, τον κάλεσε να τον ενημερώσει για τα οικονομικά της χώρας, το 1982. Στη συζήτηση που κάνανε του επέστησε την προσοχή με τους καθηγητές συμβούλους του. Όπως του εκμυστηρεύτηκε, αυτοί είναι όλο θεωρία, αλλά από πράξη δεν γνωρίζουν τίποτα.

«Όταν τους καλούσα στο γραφείο μου του είπε: τους άκουγα με προσοχή για να μην τους προσβάλω. Όταν όμως έφευγαν, φώναζα τους γενικούς διευθυντές που γνώριζαν το αντικείμενο και έκανα τη δουλειά μου». Ας προσέχουν λοιπόν οι κ.κ. Καθηγητές.

Κύριε Προκοπάκη, κύριε Φορτάκη, και κύριε Καψή, αν αγαπάτε πραγματικά την τηλεόραση και θέλετε την αναβαθμισή της, μία και μοναδική προσφορά μπορείτε να κάνετε με αξιοπρέπεια. Να παραιτηθείτε!!!

Οι επιτροπές που διορίσατε με νοσοκόμες και πρόσωπα από την αμαρτωλή και βρώμικη ΕΡΤ, σας αγγίζουν; Αξιολόγηση, κοστολόγιο και πρόγραμμα, θα ελέγξετε, με τα ονόματα που δώσατε χθες στη δημοσιότητα; ρωτήσατε για το παρελθόν τους, τις δυνατότητες , γνώσεις, σπουδές και επαγγελματική πορεία και κάτω από πια κομματική ταυτότητα πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια; Τι διασυνδέσεις, έχουν με τα πλοκάμια της παραγωγής, που αν και στη σύνταξη συνεχίζουν το ίδιο έργο;

Εμείς δεν κάνουμε κανένα σχόλιο, προς το παρόν, για τα μέλη των επιτροπών. Απλά δημοσιοποιούμε την απόφαση του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ που ελήφθη λόγω του «κατεπείγοντος» υπ΄αριθ΄14/29-1-2014  θέμα 4α του ΔΣ  που κοινοποιήθηκε χθες 30-1. Όταν μας ενημέρωσαν φίλοι μας μέσα από το ραδιμέγαρο και την ΔΤ-ΝΕΡΙΤ για τα ονόματα των επιτροπών αξιολόγησης, όχι απλά γελούσαν! αλλά και λιποθύμησαν μέσα στο κτήριο.

Κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι της «αξιολόγησης» είναι η κυρία Αικατερίνη Ευαγγελάκου, απόφοιτος της σχολής Χατζήκου όπως η δια λέει στο βιογραφικό της. Είναι αναπληρώτρια δ/νων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ και φίλη του κυρίου Καψή. Με την απόφαση υπ΄αριθ΄ 14/29-1-2014 θέμα 4β του ΔΣ  της δίνουν την εξουσιοδότηση που απαιτείται(!!!).

fimotro.blogspot.gr