Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

1/04/2014 12:53:00 μ.μ.

Ο Κιβάντς υποδύεται έναν αξιωματικό της προσωπικής φρουράς του τσάρου στη νέα του σειρά και για τις ανάγκες του ρόλου ιππεύει. Όμως, σε μια από τις τελευταιες σκηνές έπεσε από το άλογο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί με σπασμένα πλευρά.

Είναι η μεγάλη πρόκληση για την εταιρεία παραγωγής Ay Yapim. Η σειρά εποχής "Kurt Seyt & Shura" ξεκίνησε γυρίσματα στην παγωμένη Μόσχα με -10 βαθμούς Κελσίου. Και όχι ότι ο Κιβάντς Τατλιτούγ και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές δεν ξέρουν από κρύο, καθώς και η Κωνσταντινούπολη παρουσιάζει το χειμώνα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά τα χρονικά περιθώρια στη Μόσχα είναι πολύ πιο στενά, μιας και κάθε μέρα κοστίζει πολύ ακριβά στην παραγωγή. Έτσι βρέθηκε και μια περιοχή στην Τουρκία και συγκεκριμένα το Καρτεπέ στην περιοχή στην Τουρκία Κοατσελί για να γυριστούν σκηνές σε δάση με αξιωμετικούς και στρατιώτες.

Σε μία από αυτές, ο Κιβάντς Τατλιγούγ, ο οποίος υποδύεται έναν αξιωματικό της προσωπικής φρουράς του τσάρου, έπεσε από το άλογο και όλοι κράτησαν την ανάσα τους μέχρι να διαπιστωθεί ότι η δημοφιλής ηθοποιός τη γλίτωσε σπάζοντας μόνο τέσσερα πλευρά!

Όμως, καθώς δεν μπορούσε να κάνει τις σκηνές με το άλογο, η παραγωγή έσπευσε να βρει αντικαταστάτη που να μοιάζειόσο γίνεται στον Κιβάντς Τατλιτούγ και τον βρήκε στη Ρωσία, ενώο τραυματισμένος σταρ μένει στο νοσοκομείο και κάθε μέρα μια νοσοκόμα του κάνει δύο ενέσεις για να αντιμετωπίσει τον πόνο.