Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

1/29/2014 09:00:00 μ.μ.
Δυο αστυνομικοί βρήκαν τον μπελά τους, όταν προσπάθησαν να βοηθήσουν δυο άνδρες που περπατούσαν σε σκοτεινό δρόμο.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να βοηθήσουν δύο άνδρες που περπατούσαν σε σκοτεινό δρόμο κάνοντας ωτοστόπ , αλλά ως «αντάλλαγμα» δέχτηκαν καταιγισμό... ύβρεων!
Οι άνδρες της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων είδαν δυο άνδρες να κάνουν ωτοστόπ σε ένα σκοτεινό σημείο στα Καλύβια Πέλλας και επιχείρησαν να τους βοηθήσουν.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους απομακρύνουν για να μην παρασυρθούν από κάποιο διερχόμενο όχημα, αλλά και για να μην γίνουν αιτία να προκληθεί κάποιο ατύχημα. Δέχθηκαν, όμως, καταιγισμό... ύβρεων από τους δυο Έλληνες ηλικίας 39 και 44 χρόνων, οι οποίοι μάλιστα τους χτύπησαν.

Τελικά, όμως, οι δυο «νταήδες» δεν απέφυγαν τις χειροπέδες. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος ήταν και φυγόποινος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, χρηματική ποινή 15.000 ευρώ και τριετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Μαζί με τον 44χρονο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας με κατηγορίες για εξύβριση, κακόβουλη βλασφημία και αντίσταση.