Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

1/17/2014 10:00:00 π.μ.
Από Μάρτη καλοκαίρι και από Αύγουστο χειμώνα... Η συγκεκριμένη πασίγνωστη, λαική ρήση είναι σαν να φτιάχτηκε αποκλειστικά και μόνο για τον γυάλινο κόσμο της μικρής μας οθόνης, μιας και αντικατοπτρίζει πλήρως το τι συμβαίνει στα κανάλια... ανά εποχές!

Έτσι, τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και φυσικά και στην καρδιά της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς; Τι κι αν ακόμα δεν έχει ανοίξει καλά - καλά η αυλαία του δεύτερου μέρους του τηλεοπτικού προγράμματος που έχουν σχεδιάσει να μας παρουσιάσουν όλα τα κανάλια, με στόχο να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας μέχρι και τον Μάιο;

Ήδη, διακαναλικά έχουν αρχίσει να γίνονται κάποιες πρώτες σκέψεις, κάποιες πρώτες συζητήσεις για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, μιας και σιγά -σιγά όλοι οι τηλε-άνθρωποι θα ξεκινήσουν να κάνουν τα πρώτα τηλεοπτικά τους σχέδια επί χάρτου σε ότι έχει να κάνει με την σεζόν 2014-2015.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες σε ότι έχει να κάνει με τον ΑΝΤ1, ένα από τα φετινά προγράμματα που μπορεί να συνεχιστεί και του χρόνου είναι τα "Καρντάσιανς". Βλέπετε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Σταρόβας, παρά την αρχική τους τηλεοπτική τρικυμία εν κρανίω που μας παρουσίασαν, κατάφεραν στην πορεία να βρουν την τηλεοπτική τους ταυτότητα και πραγματικά δύο φορές την εβδομάδα να μας κρατούν καλή συντροφιά, κάτι το οποίο φαίνεται άλλωστε και στους πίνακες τηλεθέασης.

Αποτέλεσμα; Η καλή πορεία της εκπομπής (η οποία σημειωτέον είναι και ένα πολύ οικονομικό κόνσεπτ) έχει εκπλήξει ευχάριστα τους Αντεννικούς και τους έχει βάλει σε σοβαρές σκέψεις για να ανάψουν το πράσινο φως στα "Καρντάσιανς" και για δεύτερη τηλεοπτική χρονιά και... όποιος αντέξει, ή μάλλον και όποιος τους... αντέξει!