Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

1/08/2014 07:04:00 μ.μ.
Στο Mega την περιμέναμε την Μπερέν Σάατ- με την καινούρια της σειρά φυσικά- στον ΑΝΤ1 θα τηνβλέπουμε τελικά στη σειρά ''Απαγορευμένη αγάπη'' παραγωγής 2006-2008 από την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 17.50, στη θέση του ''Βαλς με 12 Θεούς''. Ο πρωτότυπος τίτλος της σειράς είναι ''Hatirla Sevgili'' και αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τούρκικης τηλεόρασης την περασμένη δεκαετία.

Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει επίσης ο Cansel Elcin, τον οποίο γνωρίσαμε από τη σειρά του Mega ''Ενα αστέρι γεννιέται'', όπου υποδύοταν τον Μουράτ.

Ποιά είναι η υπόθεση της σειράς ; Καταρχάς να σας πούμε ότι τοποθετείται σε τρεις δεκαετίες, από τη δεκαετία του 50 μέχρι αυτή του 80 και παρουσιάζει τον ''απαγορευμένο'' έρωτα δύο νέων, της Γιασεμίν και του Αχμέτ, οι οποίοι χωρίζουν γιατί οι οικογένειες τους ανήκουν σε διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις, καθώς οι γονείς της Γιασεμίν είναι ''δεξιοί'' και του Αχμέτ ''αριστεροί''.

Λίγο πριν τον αναγκαστικό χωρισμό, όμως, η Γιασεμίν μένει έγκυος, κάτι που δεν λέει ποτέ στον Αχμέτ και προκειμένου να σώσει την τιμή της κάνει λευκό γάμο με έναν φίλο του...