Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013

12/26/2013 05:07:00 μ.μ.
Πριν 2 εβδομάδες περίπου έγινε το πρώτο γύρισμα του talent show και παρά το γεγονός ότι διήρκεσε 14 ώρες, όλα κύλησαν ομαλά, ενώ δεν έλειψαν οι πλάκες μεταξύ των κριτών. Ο στόχος είναι το σόου να βγει στον αέρα το Σάββατο 11 Ιανουαρίου.

Τα γυρίσματα των πρώτων οντισιόν κράτησαν πέντε ημέρες κι αν όπως λένε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, το πρώτο γύρισμα έγινε σε δημιουργική ένταση με περισσότερους από 60 ανθρώπους να βρίσκονται επί ποδός για 14 ώρες με ένα διάλλειμα μόλις μίας ώρας! Το... όρντινο ήθελε να είναι όλοι παρόντες στις 10 το πρωΐ, ώστε να υπάρχει χρόνος όλα να γίνουν προγραμματισμένα. Κατ' αρχάς, οι διαγωνιζόμενοι και η κριτική επιτροπή μπήκαν από διαφορετικές πόρτες για να μην συναντηθούν. Οποιαδήποτε προσωπική επαφή απαγορευόταν, καθώς, όπως προδίδει και το όνομα του σόου, εδώ τον πρώτο και τελευταίο ρόλο παίζει η φωνή.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι μπήκε η πρώτη ομάδα διαφωνιζομένων στο πλατό. Σύμφωνα με τους κανόνες, οι κριτές είχαν γυρισμένη την πλάτη στους παίχτες και μόνο όταν άκουσαν μια ενδιαφέρουσα φωνή γύρισαν την καρέκλα τους και εμφανίστηκαν στον παίχτη. Αυτό σημαίνει ότι ο διαγωνιζόμενος πήρε το μαγικό εισητήριο για την πρώτη φάση του show, ενώ ο κριτής που γύρισε την καρέκλα του ανέλαβε να του κάνει coaching στην φωνή. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι αν την καρέκλα γυρίσουν παραπάνω από δύο κριτές, τότε ο διαγωνιζόμενος διαλέγει ποιον τραγουδιστή θα επιλέξει να τον αναλάβει.