Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

12/16/2013 05:21:00 μ.μ.
Όλα ξεκίνησαν όταν η εταιρεία παραγωγής, το «Studio ΑΤΑ», δεν πλήρωνε τους συντελεστές με αποτέλεσμα αυτοί να κατεβάσουν κάμερες και να σταματήσουν τα γυρίσματα. Το δεύτερο «θρίλερ» ήταν γύρω από το πού θα πάει τελικά ο επόμενος κύκλος της σειράς, θα μείνει στο MEGA ή θα μετακομίσει στον ΑΝΤ1; Τελικά το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφάλισε τα δικαιώματα πέραν των εκατό επεισοδίων, αλλά το κανάλι της Μεσογείων φαίνεται πως… μπλοκάρει κάποιους από τους συντελεστές, προσπαθώντας να φέρει εμπόδια στους ανταγωνιστές του. Το «θρίλερ» λοιπόν που εξελίσσεται τώρα είναι ποιοι θα στελεχώσουν τη σειρά για τον ΑΝΤ1, αφού αρκετοί από τους συντελεστές εργάζονται σε άλλες σειρές. Ένα από τα σενάρια λοιπόν που κυκλοφορεί είναι ότι στον ΑΝΤ1 έχουν βάλει… στο μάτι και θέλουν το ρόλο του «Μάρκου Βασιλιά», το ρόλο δηλαδή που ερμήνευε ο Κώστας Κόκλας, να τον παίρνει τώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ωστόσο αυτό δεν ισχύει. Ουδέποτε στέλεχος του ΑΝΤ1 ήρθε σε επαφή με τον Πέτρο Φιλιππίδη για να… αντικαταστήσει τον Κώστα Κόκλα στο ρόλο του «Μάρκου Βασιλιά»! Αξίζει όμως, να αναφέρω ότι πράγματι στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν ήδη κάνει επαφές με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά όχι για τους «Βασιλιάδες». Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε επαφές με τα στελέχη του Αμαρουσίου για να πρωταγωνιστήσει σε μία καινούργια σειρά που σκοπεύουν να βγάλουν στον αέρα και η οποία θα φέρει την υπογραφή της Ρένας Ρίγγα που έχει υπογράψει πολλές επιτυχίες, όπως «Πίσω στο σπίτι», «Ευτυχισμένοι μαζί» και πολλές ακόμα. Οι επαφές και οι συναντήσεις για την εν λόγω σειρά έχουν προχωρήσει πολύ και αν όλα πάνε καλά, τότε θα βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν.

Τέλος, όσον αφορά τους «Βασιλιάδες», αξίζει να σημειώσω ότι προς το παρόν στον ΑΝΤ1 δεν κάνουν καμία επαφή γιατί δεν σκοπεύουν να τους βγάλουν φέτος στον αέρα, οπότε όποια απόφαση πάρουν θα είναι μετά το Πάσχα και ενόψει της επόμενης σεζόν. Αυτά, μπας και σταματήσουν τα... θρίλερ και τα... σενάρια επιστημονικής φαντασίας!