Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

11/21/2013 06:54:00 μ.μ.
Ο ΣΚΑΪ εγκαινιάζει την είσοδό του στην ελληνική μυθοπλασία με μια μίνι κωμική σειρά, «Το μεζεδοπωλείο», με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χαϊκάλη. 
 «Το μεζεδοπωλείο», που υπόσχεται να χαρίσει άφθονες κωμικές «ποικιλίες», κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 20.50 και θα ανοίγει τις πόρτες του κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη την ίδια πάντοτε ώρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.  Οι αυτοτελείς ιστορίες θα διαδραματίζονται : Σε μια γειτονιά της Αθήνας που βρίσκεται το καλόγουστο μαγαζί του Λεωνίδα (Παύλος Χαϊκάλης) με τη φιλόξενη αυλή. Ο αισιόδοξος και μερακλής ιδιοκτήτης προσφέρει τους λαχταριστούς μεζέδες του, αλλά και σπαρταριστά στιγμιότυπα από τη ζωή του! Μαζί με τον γκρινιάρη φίλο του φαρμακοποιό Τάσο(Κώστας Αποστολάκης), τη μόνιμα αφηρημένη γκαρσόνα Λίζα (Κατερίνα Σαβράνη) και πολλούς guests, μπλέκει σε ατέλειωτες περιπέτειες καθημερινής τρέλας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο ντροπαλός Λεωνίδας είναι κρυφά ερωτοχτυπημένος με την όμορφη Λίζα, που καθώς βρίσκεται στον κόσμο της, δεν αντιλαμβάνεται τα αισθήματά του...


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 

Πρωταγωνιστούν: Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Σαβράνη
Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος
Σενάριο: Κώστας Καλαφάτης